Αναχάπαρα live @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο + guests

Από Χρήστος Πανάγος 21 Οκτωβρίου 2010

Οι Αναχάπαρα στα πλαίσια της κυκλοφορίας της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς τους με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox,Lyra) , ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις από το Γυάλινο UpStage.

Τις Τετάρτες του Νοέμβρη οι Αναχάπαρα θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από την δισκογραφία τους (Κράτα κάτι από το Σκοτάδι , Ξημερώνει ) και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών παιγμένα απο την δική τους ματιά.

Στα τέσσερα live στο Γυάλινο UpStage οι Αναχάπαρα δεν θα είναι μόνοι. Κάθε Τετάρτη θα είναι διαφορετική. Παρέα τους θα είναι και ένας special guest για να μας χαρίσουν βραδιές γεμάτες ένταση , ηλεκτρισμό και συναισθήματα.

Αναχάπαρα Live @ Γυάλινο UpStage με guests

Γυάλινο UpStage – Λ.Συγγρού 143 , Ν.Σμύρνη Αθήνα τηλ: 210 9316101-4

Ποιοι είναι οι Αναχάπαρα

Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα για τη δημιουργία των Αναχάπαρα, συμπίπτει με τα πρώτα τους χρόνια ως φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τελικά μορφή τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν δημιουργούν ένα νεανικό σχήμα και παίζουν σε συναυλίες και μουσικές σκηνές, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®).

Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.

Line Up:

  • Πάρης Πιχαρίδης– Κιθάρες , Φωνή
  • Γιάννης Πιχαρίδης – Κιθάρες , Φωνή
  • Στέφανος Κοπανάκης – Bass
  • Κώστας Αθανασόπουλος – Drums

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ