Αναχάπαρα και Κώστας Χρονόπουλος live @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Αναχάπαρα, όπως σας έχουμε αναφέρει βρίσκονται και ροκάρουν κάθε Τετάρτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, παρέα με έναν ξεχωριστό καλεσμένο! Την προηγούμενη εβδομάδα οι Αναχάπαρα είχαν μαζί τους τους Trendy Hooliguns!

Αυτή την Τετάρτη 10/11 το συγκρότημα θα βρίσκεται μαζί με τον Κώστα Χρονόπουλο σε ένα μοναδικό show που πραγματικά δεν πρέπει να χάσει κανείς. Περιμένουμε να ακούσουμε κομματάρες από τους Αναχάπαρα όπως το “Γιατί“, “Του εχθρού μου το φιλί“, “Ίσως“, “Δεν θέλω να αλλάξω” και πολλά άλλα που πραγματικά… Αγγίζουν ( σ.σ Δεν προχωρώ παραπέρα γιατί είπα να γράψω κάτι σύντομο μη σας κουράσω 😉 )! Όπως επίσης και τραγούδια από τον Κώστα Χρονόπουλο που με την μοναδική του κιθάρα προβλέπουμε ότι θα αφήσει άφωνο το κοινό… Περιμένουμε να ακούσουμε βεβαίως και ΤΗΝ κομματάρα “Κανένας τους“. 😉

Γυάλινο UpStage – Λ.Συγγρού 143 , Ν.Σμύρνη Αθήνα τηλ: 210 9316101-4

Ποιοι είναι οι Αναχάπαρα

Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα για τη δημιουργία των Αναχάπαρα, συμπίπτει με τα πρώτα τους χρόνια ως φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τελικά μορφή τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν δημιουργούν ένα νεανικό σχήμα και παίζουν σε συναυλίες και μουσικές σκηνές, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί»ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single«SINIORITA Single» (3Pi®).

Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει»(PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.

Line Up:

  • Πάρης Πιχαρίδης– Κιθάρες , Φωνή
  • Γιάννης Πιχαρίδης – Κιθάρες , Φωνή
  • Στέφανος Κοπανάκης – Bass
  • Κώστας Αθανασόπουλος – Drums

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;