Samsung Galaxy Tab στο 8ο Workshop του TechBlog

Ξεκίνημα λοιπόν της νέας σεζόν και αρχίζουν σιγά – σιγά οι συναντήσεις τεχνολογίας και βέβαια τα γνωστά Techblog Workshop, τα οποία από φέτος θα γίνονται σε έναν διαφορετικό χώρο, στο Φεστιβάλ Τεχνολογίας Athens Digital Week στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Βλαχάκης από το Techblog.gr θα έχει στην κατοχή του το νέο Samsung Galaxy Tab για να το δουν όλοι αποκλειστικά πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα από την Vodafone.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Οκτώβρη 2010 και ώρα 14:00 το techblog δίνει ραντεβού στο Καφέ που βρίσκεται στον χώρο της Τεχνόπολις και στη συνέχεια αφού οργανωθεί το κοινό θα γίνει μια βόλτα στην έκθεση Athens Digital Week.

Βεβαίως – βεβαίως εκεί θα βρίσκεται και η κάμερα του TechblogTV! Οπότε όσοι βρεθείτε εκεί να κρατάτε μαζί σας και τα αγαπημένα σας gadget και smartphones ώστε να υπάρξει αρκετός σχολιασμός. Το techblog κάνει έκκληση σε όποιον έχει iPad να το κρατάει ώστε να κοντραριστεί  με το νέο Samsung Galaxy Tab.

Τέλος δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και η είσοδος στο Athens Digital Week είναι δωρεάν. Εμείς να σας ευχηθούμε να περάσετε τέλεια εσείς gadget-ακηδες  και φυσικά να υπάρξουν αρκετές smart-κόντρες 😉

Techblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;