Ελεγχόμενη Στάθμευση Δήμου Αθηναίων....

Τυγχάνω μόνιμος κάτοικος του Δήμου Αθηναίων από γεννήσεώς μου. Επί είκοσι και πλέον έτη κατοικώ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στα όρια με τον Δήμο Ζωγράφου.

Δηλώνω ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ (λίαν επιεικώς) με σειρά ενεργειών του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή μας, που προφανή σκοπό έχουν να εξαφανίσουν τις ελάχιστες θέσεις ελεύθερης στάθμευσης.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ο Δήμος δημιούργησε θέσεις στάθμευσης επί πληρωμή και απέκλεισε ολόκληρους δρόμους (Μιχαλακοπούλου, Μικράς Ασίας, Ξενίας κλπ) από την ελεύθερη στάθμευση, που μέχρι πρότινος απολαμβάναμε.

Αναρωτιέμαι μάλιστα, σε ποιο αντάλλαγμα αντιστοιχούν τα τέλη της στάθμευσης, που υποτίθεται ότι είναι ανταποδοτικά, αφού οι δρόμοι στους οποίους επιβλήθηκε η πληρωμή της στάθμευσης δεν ασφαλτοστρώθηκαν καν και παραμένουν γεμάτοι τρύπες!

Με μηδενικά έξοδα δηλαδή, χωρίς καμία ουσιαστική ανταπόδοση, μονομερώς μας επιβάλατε να πληρώνουμε για να παρκάρουμε στην ίδια την γειτονιά μας, ωσάν η στάθμευση να είναι κάποιο αγαθό πολυτελείας!!!

Θαυμάζω την κοινωνική ευαισθησία του κυρίου Κακλαμάνη και υποκλίνομαι σ’ αυτήν…

Σας να μη μας έφτανε αυτό, εσχάτως ο Δήμος επιδίδεται σε σειρά “έργων” στην ευρύτερη περιοχή των Ιλισίων, με προφανή σκοπό να αφανιστούν(επ’ ωφελεία τίνος άραγε;) οι θέσεις ελεύθερης στάθμευσης που μας έχουν απομείνει.

Πάρκα ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται χωρίς να υπάρχει λόγος, νησίδες ξεφυτρώνουν εκεί που δεν υπήρχαν… Και όλα αυτά στερούν από τους κατοίκους αρκετές θέσεις ελεύθερης στάθμευσης. Άραγε τα αυτοκίνητα των κατοίκων πού θα καταλήξουν;

Είναι έγκλημα τελικά, όχι να κυκλοφορούμε μέσα στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, αλλά να το παρκάρουμε χωρίς αναγκαστικά να πληρώνουμε (και) γι’ αυτό το στοιχειώδες;

Ή μήπως αυτή η ανελέητη επίθεση στους ελεύθερους χώρους στάθμευσης, αποσκοπεί στην άμεση αντικατάστασή τους με θέσεις επί πληρωμή; Ρητορική βεβαίως η ερώτηση, γιατί η απάντηση είναι ήδη δεδομένη…

Δε θα σχολιάσω το ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι αυτά τα έργα δήθεν καλλωπισμού, που διώχνουν τα αυτοκίνητά μας, ενώ δεν έγιναν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, γίνονται ξαφνικά παραμονές των εκλογών και με ιδιαίτερη σπουδή μάλιστα…

Δε θα σχολιάσω επίσης το ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι η δημοτική αστυνομία, ενώ κάνει τα στραβά μάτια σε όλους τους αλλοδαπούς που έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια της περιοχής μας και πωλούν την πραμάτεια τους ανεξέλεγκτα και παράνομα, στο να κόβει κλήσεις είναι παραδόξως ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΗ…

Στέλνω αυτό το μήνυμα, όχι γιατί ελπίζω σε ουσιαστική αλλαγή των πραγμάτων, αλλά τουλάχιστον για να μην έχει την εντύπωση ο κος Κακλαμάνης ότι απευθύνεται σε ηλίθιους.

Το δικό μου δυστύχημα ως δημότη, είναι ότι ζω στην Ελλάδα. Αυτό ακριβώς είναι το ευτύχημα του κου Κακλαμάνη ως δημάρχου.

Μάριος Νικ. Δουλγεράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;