Διαγωνισμός: Κερδίστε κοσμήματα Άννα - Μαρία Μαζαράκη!

Πριν από μερικές μέρες, ήμασταν χαρούμενοι, γιατί είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε για το neolaia έναν από τους πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ που είχαμε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή: Να κληρώσουμε κοσμήματα μίας από τις πιο αγαπημένες γυναικείες μπράντες, τα γνωστά σε όλους κοσμήματα Αννα – Μαρία Μαζαράκη. Δυστυχώς, το τι ακολούθησε το ξέρετε, το neolaia έζησε την πιο μαύρη μέρα του, με την τεράστια ζημιά που υπέστη ο server μας και τα χαμένα περιεχόμενα του site.

Μεταξύ των απωλειών, ήταν και η σελίδα του διαγωνισμού, από την οποία χάθηκαν οι συμμετοχές και μας έμειναν τα δώρα… Αποφασίσαμε λοιπόν, να πάμε κόντρα στην ατυχία και να ξανατρέξουμε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του Neolaia, με την άδεια της κυρίας Μαζαράκη!

Αυτή τη φορά, ο διαγωνισμός θα είναι χωρίς χρονικό περιορισμό, δώστε προσοχή: Αποφασίσαμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, οπότε ακούστε ποια είναι η λογική του διαγωνισμού – πρόκληση που θα κάνουμε. Έχουμε 20 κοσμήματα Άννα – Μαρία Μαζαράκη διαθέσιμα! Επειδή είναι μεγάλος ο αριθμός, για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους να κερδίσουν, ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός, μέχρι να φτάσει τις 1,000 συμμετοχές.

Μπορεί να γίνει σε μία μέρα, μπορεί σε δύο μέρες, μπορεί σε δύο βδομάδες! Το σίγουρο είναι πως πρώτον πρέπει να βιαστείτε και δεύτερον πως πρέπει να καλέσετε και τους φίλους σας, γιατί δε βλέπω να κληρώνει ποτέ! 😀

Σημειώσεις:

  • Μία συμμετοχή ανά χρήστη, μη μας βάζετε να σβήνουμε.
  • Χρησιμοποιείστε πραγματικό email, γιατί αν κερδίσετε δε θα μπορούμε να σας βρούμε.
  • Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην γίνουν τα ίδια στο site!
  • Μην ξεχνάτε πως παράλληλα έχουμε κι άλλους διαγωνισμούς, όπως πχ αυτόν για τα αγοράκια αναγνώστες μας, για ένα Halo Reach για xBox 360 μέχρι 15/10/2010!
  • Για να μη χάνετε ούτε ένα διαγωνισμό, κάντε Like στο Facebook Fanpage μας, ή γραφτείτε στο RSS μας!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;