Facebook | Ο σάλος σχετικά με την ομάδα

Από εχτές το απόγευμα έχει δημιουργηθεί ένας σάλος σχετικά με μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook ονομαζόμενη με greeklish “THANATOS SE OLA TA ADESPOTA” απεικονίζοντας μια κοπέλα που κατακρεουργεί ένα σκυλάκι.

Περιμένουμε από εχτές να δούμε τι θα γίνει, αν κάποιος θα πάρει κάποια πρωτοβουλία.

Δηλαδή πόση διαστροφή πια; Έχουν δημιουργηθεί εξίσου μερικές ανάλογες σελίδες οι οποίες όμως έχουν σβηστεί αμέσως μετά από μερικά μόλις Reports.

Χιλιάδες κόσμος έχει δημοσιεύσει στην σελίδα μηνύματα βρισιές και κατάρες, δημιουργώντας αμέσως αμέσως νέες ομάδες με το όνομα ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ και ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

Η σελίδα από εχτές δεν έχει σβηστεί με τους υπεύθυνους του Facebook να μην κάνουν καμία κίνηση αφήνοντας ολοένα και περισσότερους μικρούς και μεγάλους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στις πραγματικά αηδιαστικές φωτογραφίες κάνοντας ακόμη και like…

Επίσης έχει δημιουργηθεί και ακόμη μια σελίδα που δείχνει τον πιθανό δημιουργό της σελίδας, πράγμα το οποίο πολύ πιθανόν να είναι και δυσφήμιση από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Facebook.

Με τόσα χιλιάδες reports που έχουν γίνει θα έπρεπε η ομάδα να έχει σβηστεί και να έχει συλληφθεί η νεαρή κοπέλα (αν ζει).

Φαίνεται ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα καθώς η ομάδα έχει κλείσει 24 ώρες και πάνω από 1500 άτομα να έχουν κάνει like.

Ο κόσμος συνεχίζει να κάνει share αυτή την ομάδα με ολοένα και περισσότερα reports.

Ας βοηθήσουμε όλοι με ένα report.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;