No Profile - Acoustic Opening Act Βασίλης (Rosebleed) @ TΩΡΑ Κ44

Οι No Profile ξεκίνησαν να παίζουν μαζί σε σχολικές συναυλίες, με πρώτο αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στα Schoolwave του 2006 και του 2007, που τους έκανε rock stars της μαθητικής κοινότητας, και δεύτερο το μαζικό περσινό Rockwave με το Manu Chao. Στην προσπάθειά τους να διευρύνουν αυτή την απήχηση, έλαβαν μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό «Φίλιππος Νάκας» το 2008, από όπου έφυγαν νικητές και με ουκ ευκαταφρόνητο έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music, η οποία θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους τον Ιανουάριο.

Στο δίσκο τους, οι No Profile κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ποικίλες μουσικές επιρροές του κάθε μέλους τους (Νίκος Χαριτοδιπλωμένος – φωνή, Γιάννης Ράλλης – κιθάρα/ακορντεόν, Γιώργος “Super G” Αναγνωστόπουλος – κιθάρα, Χρήστος Κρητικός – μπάσο και Μανώλης Γιαννίκιος – drums) και να φτιάξουν ένα καθαρόαιμο rock άλμπουμ που τιμά όλα τα είδη: από classic rock παλιών συγκροτημάτων μέχρι hard rock. Με κοινές επιδράσεις από Muse (που σχεδόν ακούγονται στο “The Bitter”), Red Hot Chili Peppers, Nine Inch Nails, Velvet Revolver, Bullet And Octane και Offspring, το “The Bitter” σίγουρα απέχει από το υπόλοιπο ύφος του δίσκου, χάρη και στα φωνητικά της Ιφιγένειας Atkinson. Η φωνή των Film έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο στούντιο όπου οι No Profile ηχογραφούσαν το κομμάτι με τον παραγωγό τους, Greggy K των Matisse, μετά από προτροπή του οποίου σκέφτηκε να συμμετάσχει και να δώσει μια εντελώς διαφορετική τροπή στο τραγούδι.

Οι No Profile ελπίζουν να πετυχαίνουν αυτή τη διαφορετικότητα σε κάθε τους βήμα. «Πιστεύουμε ότι η εγχώρια μουσική σκηνή χρειάζεται ένα φρέσκο ήχο γιατί όλοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο που είναι ωραίο και μας αρέσει μεν, αλλά πιστεύουμε ότι δεν αντιπροσωπεύονται κάποιοι άλλοι ήχοι. Θα θέλαμε να υπάρχει μια πιο ‘underground’ σκηνή. Ιδανικά ο ήχος μας θα αρέσει στον κόσμο, αλλά δεν θα είναι αυτός που ακούγεται καθημερινά γιατί είναι ωραίο να ανακαλύπτεις και νέα πράγματα.»

Ημερομηνία | Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Ώρα | 22:00

Τόπος | TΩΡΑ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

Είσοδος Ελεύθερη!

(Δελτίο Τύπου)

[youtube ggfGZjHpGl0]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;