Ζώδια - Εβδομάδα 38 (Παρτ ουάν)

Τα ζώδια από τον Σίσυφο

Ζυγός

Αρχίζω από το Ζυγό για δύο λόγους: Πρώτο, γιατί έτσι γουστάρω! Και δεύτερο, γιατί αυτός «παίζει» στο σλόγκαν «του έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει» και τραβάω γούστα απίστευτα! Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν… Τέλος πάντων… Εστιάστε την προσοχή σας στην… προσευχή. Μάθετε να προσεύχεστε γιατί έρχονται δύσκολες νύχτες – για τις μέρες θα μιλήσω άλλη φορά. Αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μη ξεχνάτε πως στις 4/10 είναι η μέρα των ζώων! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μόνοτο Skywalker σας σώζει! Στα ερωτικά καλό είναι να μάθετε τη χημική σύνθεση της βαζελίνης, να ξέρετε δυο πράματα βρε παιδ ί μου… Και κάτι τελευταίο. Όσοι είστε Ζυγοί, αύριο, 23 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε να μπείτε στον Δακτύλιο! Γράφουν αβέρτα τελευταία!

Σκορπιός

Αμα σε τσιμπήσει αυτό το πράμα, τσιμπ… ο τίγρης! Φίλε σκορπιέ που σκορπάς το δηλητήριο εύκολα, κάντο με μέτρο επιτέλους! Αν μάλιστα πιστεύεις πως είσαι το πιο ερωτικό ζώδιο κακό του κεφαλιού σου! Οι πιο ερωτικοί άνθρωποι είναι αυτοί που γεννήθηκαν στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Kill Kiss, δηλαδή το «φιλί που σκοτώνει» ή επι το ελληνικότερον, στο Κιλκίς! Ω ναι! Εσύ λοιπόν που περνιέσαι για πουλάρι μάθε πως ο έρωτας σκοτώνει την αγάπη! Το διάβασα τις προάλλες κι έτσι θάναι μάλλον…Οπότε κανόνισε. Εικοσιένα χρονάκια πίσω από τα κάγκελα, έτσι για πλάκα. Δεν λέει ρε! Άλλο που θα βγεις σε εφτά με καλή διαγωγή και τέτοιες … μη πω τώρα! Τυχερή σου μέρα η Κυριακή αφού με την κρίση που μαστίζει την κενωνία και την πείνα που έχει πέσει θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αντίδωρο μετα τη θεία λειτουργία!!! Αν δεν βαρεθείς βέβαια να περιμένεις δύο ωρίτσες…

Τοξότης

Αν δεν έχεις πάει στην Ξάνθη, στους Τοξότες, να πας! Δεν θα σου πω εγώ το γιατί, έξυπνος είσαι και καταλαβαίνεις… Και για να σε διευκολύνω, οι Τοξότες βρίσκονται εδώ: Γεωγραφικό Μήκος: 24°47’31και Πλάτος: 41°5’1. Φίλε Τοξότη, το βέλος του έρωτα – μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί, στα ερωτικά δηλαδή, πρέπει να το βουτήξεις σε άρωμα ακριβό που έχεις αγοράσει με την πιστωτική σου κάρτα. Την κάρτα που όπως 3,5 εκατ. Έλληνες την έχουν φουσκώσει σαν τον Πηνειό μετά από 8ωρη νεροποντή. Που πληρώνουν την τελευταία δόση και την άλλη μέρα πάνε και τα ξανασηκώνουν για να περάσουν. Τότε και μόνον τότε θα κατακτήσεις το αίσθημα. Διαφορετικά περίμενε να ξεκινήσει το Money Drop ώστε να βγάλεις κανα φράγκο (;) και να έχεις επιτυχίες. Τυχερός σου αριθμός το 12 μιας και είναι μεγαλύτερος από το 11 !!!

Αιγόκερως

Προσοχή στα κέρατα! Εξέχουν και μπορεί να μπλέξετε σε καλώδια της ΔΕΗ ή την μπουγάδα της κυρα Κατίνας! Πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας ελέγξτε καλά αν ξημέρωσε. Για σιγουριά, δείτε τον Αυτιά. Αυτός δεν μασάει και λέει τα πράματα με το όνομά τους. Στα αισθηματικά η κατάσταση εμπνέει ανησυχία. Κέρατα είναι αυτά, τυχαίο; Δε νομίζω! Μετρήστε το μήκος του αριστερού κέρατου. Αν είναι σχεδόν ένα μέτρο τότο χωράτε να βγείτε από την πόρτα σας αρκεί να σκύψετε! Αν σκύψετε, ξέρετε τι πρέπει να έχετε κάνει από πρίν. Μεγάλα παιδιά είστε, δεν θα σας πω εγώ! Αν το μήκος του κέρατου είναι μεγαλύτερο από δύο μέτρα, κόψτε το! Κάντε το ένα μέτρο και διαβάστε τί έγραψα πριν! Ισχύει! Μην ξαναγράφω τα ίδια και τα ίδια! Άντε! Οι γεννημένοι την πρώτη πρώτου και μάλιστα όσοι έτυχε να είναι τα πρώτα μωρά του έτους είστε καλότυχοι! Θα σας έδειξε ΣΙΓΟΥΡΑ και η τηλεόραση!

Υδροχόος

Κατ’ αρχάς ρισπέκτ σε αυτό το ζώδιο στο οποίο ανήκει και ο Τζίμης Πανούσης αλλά και ο Μάϊκλ Τζόρνταν! Και ο Δομάζος! Και ο Γαλιλαίος! Και ο Αντρέας Παπανδρέου! Και η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Και η Φαίη Σκορδά! Χμμμμ, το παράχ…, το καταλαβαίνω! Πες μου λοιπόν ανώμαλε αναγνώστη, πώς γίνεται ένα ζώδιο που χύνει αβέρτα κουβέρτα νερό – το δείχνουν όλες οι φωτογραφίες των παπαράτσι! – να είναι ζώδιο του αέρα; Εγώ ευτυχώς λόγω κινεζικής κουλτούρας είμαι Δράκος οπότε στα…πελέ μου! Αυτοί που γεννήθηκαν μεταξύ Γενάρη και Φλεβάρη, βγήκαν σίγουρα ντυμένοι καλά από την μητρική μήτρα αφού προφανώς θα έκανε ψοφόκρυο! Έτσι εξηγείται πως τα μυαλά τους δεν έχουν πάρει αέρα! Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Αν ψάξετε προσεκτικά θα δείτε πως το 20% των TV personasείναι Υδροχόοι! Τυχαίο;

Ιχθείς
Το ζώδιo με το μεγαλύτερο πληθυσμό στην υδρόγειο! Τρισσεκατομύρια σας λέω! Υπολογίστε καμιά 800αριά εκατομύρια άτομα και μερικά τρις γάυρους, αθερίνες, τσιπούρες, λαυράκια μέχρι και φάλαινες! Όλα αυτά τα υδρόβια δηλαδή τί είναι; Παρθένοι; Μη χ…! Φίλτατε ψάρακα. Είσαι κι εσύ παιδί του χειμώνα. Τη μαμά σου δεν τη γνώρισα για να’ μαι ειλικρινής… Κρύο αίμα και μυαλό. Μήπως όμως είσαι και το ζώδιο της αντίθεσης; Πώς εξηγείται λοιπόν να είναι «ψάρια» ο υπερσουπερεξτραπανμέγιστος Αϊνστάϊν και ο Κωνσταντίνος ο Καραμανλής ο Μεγαλοφρύδης (ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς…); Θα μας τρελάνετε; Κι αν μας τρελάνετε, πού θα μας κλείσετε; Αφού όλα τα ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας έχουν αυτή τη στιγμή τους πιο λογικούς ασθενείς! Οι τρελοί είναι έξω! Αλήθεια!

Ξέφυγα πάλι γμτ…

Λοιπόν, πάω στη λαϊκή τώρα γιατί κοντεύει δύο και ο γαύρος θα έχει πέσει στα τρία ευρώ. Ο άλλος “γαύρος”, ως γνωστόν, πέφτει συνηθώς …στα τέσσερα!!! Ουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Αύριο τα υπόλοιπα ζώδια! Μην τα χάσετε! Γιατί ποιος ψάχνει να τα βρει μετά….

Σίσυφος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;