ESET NOD32 Antivirus | Έκδοση τώρα και για Mac

Η ESET παρουσιάζει το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition για Mac, προσθέτοντας στα προϊόντα της μία ειδική έκδοση antivirus επαγγελματικής χρήσης για υπολογιστές Mac.

«Με το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition για Mac, η ΕSET παρέχει την πιο προηγμένη προστασία σε όλα τα επαγγελματικά δίκτυα για PC ή Mac. Αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για την εταιρία μας, της οποίας το λογισμικό ασφαλείας έχει αποδείξει ότι παρέχει εξαιρετική προστασία στους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών»,

δήλωσε ο Miroslav Trnka, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET. Σχεδιάζοντας ένα προϊόν για την προστασία των υπολογιστών Mac, η ESET ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών.

Από το Δεκέμβριο του 2009, που το ESET NOD32 Antivirus 4 (Beta) για Mac κυκλοφόρησε σε δοκιμαστική έκδοση, υπήρξαν πάνω από 135 χιλιάδες πακέτα antivirus λογισμικού προς εγκατάσταση μέσω download από την ιστοσελίδα της ESET.

Με την κυκλοφορία του antivirus λογισμικού της ESET για την πλατφόρμα Macintosh, η εταιρεία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, ώστε τα συστήματα OS X να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ετερογενές δικτυακό περιβάλλον με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, και υποστηρικτικούς μηχανισμούς εξασφάλισης συμβατότητας «Κατασκευασμένο με τη βραβευμένη μηχανή ανίχνευσης ιών ThreatSense® της ESET, εξασφαλίζει μοναδική στο είδος της προστασία απέναντι στις αναδυόμενες απειλές του διαδικτύου», δηλώνει ο Richard Marko, Τεχνικός Διευθυντής της ESET.

Τώρα το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition προσφέρει προστασία εταιρικού επιπέδου σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Το ThreatSense? ανιχνεύει και απομακρύνει αυτόματα το κακόβουλο λογισμικό, καθώς και τις απειλές που έχουν σχεδιαστεί για τα λειτουργικά συστήματα Windows, εμποδίζοντας έτσι τους υπολογιστές Mac να γίνουν φορείς κακόβουλου λογισμικού μέσα σε ένα εταιρικό δίκτυο.

Επιπλέον, το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition για Mac OS X παρέχει στους διαχειριστές ΙΤ τη δυνατότητα να παρακολουθούν με ευκολία όλα τα τερματικά σημεία ενός δικτύου, όπου υπάρχουν πολυάριθμα λειτουργικά συστήματα, μέσα από μία και μοναδική κονσόλα διαχείρισης.

Το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition για Mac διατίθεται στην Αγγλική έκδοση σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, σύντομα οι οικιακοί χρήστες των Mac θα μπορούν να αγοράσουν μία οικιακή έκδοση του προϊόντος προστασίας της ESET, με την ονομασία «ESET Cybersecurity για Mac».

Τα κύρια χαρακτηριστικά του ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition για Mac είναι τα εξής:

  • Μηχανή ανίχνευσης ιών, ενδεδειγμένη από την αγορά, η οποία προσφέρει προστασία επαγγελματικού επιπέδου για υπολογιστές Mac σε εταιρικά δίκτυα.

  • Προληπτική προστασία από απειλές που αφορούν πολυάριθμες πλατφόρμες, η οποία εμποδίζει τους υπολογιστές Mac να γίνουν φορείς εξάπλωσης κακόβουλου λογισμικού στο δίκτυο.

  • Κεντρική διαχείριση των προϊόντων της ESET από μία και μοναδική κονσόλα.

  • Δυνατότητα απομακρυσμένης εγκατάστασης και διαχείρισης, σε εταιρικά δίκτυα.
  • Έλεγχος των αφαιρούμενων μέσων που μπλοκάρει τις συσκευές USB, Firewire και CD/DVD.

Πρόσθετα οφέλη για τους χρήστες της επαγγελματικής έκδοσης Mac είναι τα εξής:

  • Δυνατότητα ευέλικτου προγραμματισμού εργασιών – Ένα ενσωματωμένο εργαλείο επιτρέπει τον προγραμματισμό εργασιών που πρέπει να γίνουν στο σύστημα, όπως είναι οι ενημερώσεις των υπογραφών ιών (virus signatures) και η ανίχνευση ιών στον υπολογιστή κατόπιν εντολής.
  • Προηγμένες ρυθμίσεις ανίχνευσης ιών – Οι ανιχνεύσεις μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των ειδικών ΙΤ.
  • Κατάσταση πλήρους οθόνης – Δεν υπάρχουν παρεμβολές από ειδοποιήσεις και παράθυρα πληροφοριών κατά τη διάρκεια εφαρμογών πλήρους οθόνης, όπως είναι τα παιχνίδια ή οι παρουσιάσεις.
  • Έλεγχος ρυθμίσεων ασφαλείας – Επιτρέπει τον ορισμό χρηστών που μπορούν να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;