Jimmy Jump | Ο

Ας είμαστε ειλικρινής. Ένα τεράστιο achievement για κάθε μεγάλη διοργάνωση, που θέλει να φέρει κύρος και λάμψη, είναι αδιαμφισβήτητα, η παρουσία του Jimmy Jump.

Ο τύπος που γνωρίσαμε όλοι, με την πολύτιμη, για την εξέλιξη του αγώνα, εισβολή στο τελικό του Euro 2004, έχει γίνει διάσημος ανά τον κόσμο, με το ψευδώνυμο Jimmy Jump και το χαρακτηριστικό καπελάκι του. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος Jimmy Jump;

Το αληθινό του όνομα, είναι Jaume Marquet, δηλώνει τρελαμένος οπαδός της Μπαρτσελόνα, αγαπημένος του ήρωας είναι ο Δον Κιχώτης, ενώ, οραματίζεται την στιγμή που θα πρωταγωνιστήσει στο Hollywood, και θα κερδίσει Όσκαρ..

Εκτός από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, την προσπάθεια του να ακουμπήσει το κύπελλο του Μουντιάλ, την εντυπωσιακή είσοδό του σε αγώνα πόλο και την συμμετοχή του στο χορευτικό της Ισπανίας στην Εurovision 2010, σημαντικές συμμετοχές, έχει σε αγώνες αυτοκινήτου (στο ισπανικό Γκραν Πρι του 2004), μπάσκετ (στον αγώνα μεταξύ Μέμφις Γκρίζλις και Μπαρτσελόνα), τένις (στον τελικό του Γαλλικού Open το 2009, όταν προσπάθησε να φορέσει κόκκινο καπελάκι σαν το δικό του στον Roger Federer) και ράγκμπι (στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 2007, μεταξύ Αγγλίας και Νότιας Αφρικής).

Δείτε το απόλυτο tribute video:

[youtube p2p62Ha5C7Q]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;