Κίνδυνος με αεροπλάνο; Ανάλογα πού πετάς!

Πολλοί νιώθουν να σφίγγεται το στομάχι τους όταν πετούν με αεροπλάνο και τις περισσότερες φορές δεν είναι και εύκολο να το καταπολεμήσεις. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ενημερωθούν από τη νέα έρευνα ποιές χώρες έχουν ασφαλέστερες πτήσεις για να τις προτιμούν στο εξής.

Σύμφωνα με έρευνα του Arnold Barnett, ερευνητή της ασφάλειας των αερομεταφορών, είναι ασφαλέστερο να πετάς σε ανεπτυγμένες χώρες, παρά σε αναπτυσσόμενες. Σε μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ιαπωνία, οι πιθανότητες να πεθάνει κανείς με αεροπλάνο είναι 1 στα 14 εκατομμύρια. Αν πάλι πετάτε σε χώρες όπως η Ινδία και η Βραζιλία οι πιθανότητες είναι 1 στα 2 εκατομμύρια. Αν θέλετε να πετάξετε στην Αφρική ή τη Λατινική Αμερική η πιθανότητα να χάσετε τη ζωή σας είναι 1 στις 800.000. Αυτά τα νούμερα είναι αποτέλεσμα ερευνών της ασφάλειας των αερομεταφορών σε κάθε χώρα, αλλά δε σημαίνει ότι αν πετάξετε στην Αφρική θα χάσετε σίγουρα τη ζωή σας.

Δε χρειάζεται πανικός. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες όπου και να πετάξετε. Άλλωστε, ξέρουμε όταν περπατάμε στο δρόμο ότι είμαστε ασφαλείς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;