Wayne Rooney | Αποκαλύψεις από πόρνη

Σκούρα τα πράγματα για τον…οικογενειάρχη Wayne Rooney, ποδοσφαιριστή της Manchester United, μετά τις αποκαλύψεις μιας πόρνης για τις πολλές ερωτικές βραδιές που περνούσαν μαζί. Η 21χρονη Jenny Thompson αποκάλυψε στην εφημερίδα “News of the world” πως από τότε που γνωρίστηκε με τον Wayne, εκείνος την κυνηγούσε, ενώ δεν φαινόταν να νοιάζεται για την τότε εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Φυσικά και εκείνη δεν τον άφησε έτσι, ζητώντας του 1400 ευρώ για κάθε συνάντηση.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, προχώρησε και σε όλες τις λεπτομέρειες. Από το πώς γνωρίστηκαν, πώς εξελίχθηκε, τι της ζητούσε, πώς ήταν.Μεταξύ άλλων είπε: “Ήμουν στο μπαρ για VIP πρόσωπα μαζί με μια συνάδελφο και μας κάλεσαν να μιλήσουμε. Πήγαμε για τσιγάρο μαζί με τον Rooney και τον αδελφό του και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Ο Wayne δε γνώριζε τι δουλειά έκανα. Μετά με πήγε σε μια ήσυχη γωνία του καζίνο όπου φιλιόμασταν για τέσσερα λεπτά

Και τώρα η κυρία Jenny Thompson μπορεί να αισθάνεται περήφανη που τα “πήρε” και από τον Wayne και από την News of the world. Δεν της ήρθε κι άσχημα η απιστία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;