Football Manager 2011 | Αναμένεται πριν τα Χριστούγεννα

Σήμερα το μεσημέρι έγινε και επίσημα η παρουσίαση του νέου Football Manager 2011 και όπως ακούγεται θα κυκλοφορήσει επίσημα πριν από τα Χριστούγεννα του 2010. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου παιχνιδιού.

  • Αρχικά θα υπάρχει ένα νέο σύστημα προπόνησης στο οποίο θα περιλαμβάνονται αρκετά βασικά προγράμματα προπονητικά όπως και επιλογές ατομικής προπόνησης, όπου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε παίκτη ξεχωριστά να μπορεί να προπονείται σε 14 διαφορετικούς τομείς. Επίσης, θα υπάρχει μια νέα περιοχή προετοιμασίας για τον κάθε αγώνα, όπου εστιάζεται η προσοχή της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς αλλά και θα προπονείται πριν από κάθε αγώνα.
  • Επίσης θα υπάρχει διαπραγμάτευση ζωντανών συμβολαίων που θα περιλαμβάνει νέους όρους για τα συμβόλαια και θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε συναλλαγές με διαφορετικούς τύπους ατζέντηδων ώστε να εξασφαλιστεί η υπογραφή του παίκτη.
  • Ακόμη μία νέα υπηρεσία συνδρομής ώστε να επεκτείνεται με ειδήσεις και τα e-mail με πιο φιλικό και άμεσο τρόπο.
  • Θα υπάρχει επίσης δυναμική φήμη για τα πρωταθλήματα το οποίο είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που σημαίνει ότι, όσο οι ομάδες δυναμώνουν και είναι καλύτερες στις διεθνής διοργανώσεις θα δυναμώνει ανάλογα και το πρωτάθλημα το οποίο αναμετριούνται.
  • Τέλος θα υπάρχει απεικόνιση του αγώνα, καθώς πλέον ο αγώνας θα γίνεται κάτω από το φώς προβολέων για πρώτη φορά σε νυχτερινά γήπεδα, όπως επίσης δημιουργήθηκαν πάνω από 100 animations που περιλαμβάνουν τα μοντέλα των παικτών, τους πανηγυρισμούς, τα στάδια, τα γκολ καθώς και αρκετά ακόμη.

Σχετικό Trailer με την ανακοίνωση:

[youtube rHdYfzfZ9rs]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;