Η αισχροκέρδεια στα νησιά χτυπάει κόκκινο

Αναψυκτικά, καφέδες, ποτά, φαγητά, ξαπλώστρες και ακόμη ένα σωρό πληρώνουν χρυσάφι οι νέοι μας στα νησιά της Ελλάδας, με τους καταστηματάρχες να αδιαφορούν πλήρως, πρώτον για τον τουρισμό μας καθώς και την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας. Τσουχτερές, υψηλές και δυσκολοχόνευτες είναι οι λέξεις που ακούγονται από τα στόματα των νέων, οι οποίοι μένουν έκπληκτοι όταν έρχεται ο λογιαριασμός. Κάτι ποσά των πεντακοσίων ευρώ μέσα σε τρείς μέρες είναι δηλώσεις αρκετών, εφόσων οι καταστηματάρχες, ενοικιαστές και κάθε λογής απαράδεκτοι επιβάλλουν αδικαιολόγητα τσουχτερές τιμές, οι οποίες αναγκάζουν τους επισκέπτες των νησιών και ειδικά τους νέους να διαμένουν λιγότερο και να ξοδεύουν όσα θα ξόδευαν σε μία εβδομάδα σε κάποιο μη πολυδιαφημισμένο νησί.

Μερικά παραδείγματα αισχροκέρδειας είναι:

  • Αναψυκτικά στην Μύκονο με 6 ευρώ
  • Ποτά για δύο άτομα ξεπερνάνε τα 30 ευρώ
  • Κλαμπ σαντουιτς μαζί με δύο χυμούς περίπου 36 ευρώ

Ήδη αρκετοί τουρίστες και νέοι από το όργιο της αισχροκέρδειας έχουν αγανακτήσει, καθώς και με την αδιάφορη συμπεριφορά των καταστηματαρχών με αποτέλεσμα σιγά σιγά το κοινό να τους γυρίζει την πλάτη, αναζητώντας οικονομικότερες λύσεις για τις διακοπές τους.

Αν δεν υπάρχει κάποιος να τους ελέγχει θα αυξήσουν και τις τιμές στα χαρτιά υγείας και μας βλέπω στη φύση και χωρίς περιοδικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;