Διαγωνισμός neolaia και LiveMyCity για την πίστα The Wall!

Σημαντικό: κλήρωση 21 Αυγούστου, χρήση μέχρι 31 Αυγούστου.

Το neolaia.gr σε συνεργασία με το LiveMyCity.gr, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο 1 εβδομάδα με 2 ώρες μάθημα, χρήση της πίστας, της δοκού ισορροπίας, και δωρεάν ενοικίαση εξοπλισμού αξίας πάνω από 63€ στην πίστα αναρρίχησης The Wall στην Παλλήνη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο με ένα έγκυρο mail (δεν δημοσιεύεται) για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας σε περίπτωση νίκης! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο, αρκεί να έχουν αφήσει σχόλιο μέχρι 21/8/2010!

Λεπτομέρειες διαγωνισμού:

Η προσφορά αφορά δραστηριότητες 1 εβδομάδας & περιλαμβάνει: 2 ώρες μάθημα αναρρίχησης, αναρρίχηση & χρήση της δοκού ισορροπίας για όλη την εβδομάδα και δωρεάν εξοπλισμό. Η δοκός ισορροπίας δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.

Δε χρειάζεται εγγραφή για τη μία εβδομάδα χρήσης της πίστας, αλλά προτείνεται κράτηση για τα μαθήματα στο 210 6030093 από το νικητή. Ισχύει έως 31/08/2010, ενώ διπλές συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές!

Γιατί να συμμετάσχω;

Γιατί μιλάμε για τη μεγαλύτερη αναρριχητική πίστα της Ελλάδας (πάνω από 1200τμ), με διεθνώς αναγνωρισμένοι εκπαιδευτές με εμπειρία στις πιο αντίξοες συνθήκες (ορειβατικές αποστολές σε κάθε γωνιά της γης, κατάκτηση Έβερεστ, παγορρίχηση) ενώ διαθέτει επίσης αναψυκτήριο, κατάστημα ορειβατικών ειδών και bungee τραμπολίνο!

Για να μαθαίνετε όλους τους διαγωνισμούς του neolaia.gr, μπορείτε να εγγραφείτε στο RSS Feed μας, ή να κάνετε ένα απλό Like στο facebook fanpage μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;