Προγνωστικά Στοιχήματος 31/7

Καλημέρα σας, λίγα πράγματα στο χθεσινό κουπόνι και το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να κρατήσουμε στάση αναμονής. Επίσημη πρεμιέρα στην αγωνιστική δράση στη Γαλλία είχαμε για χθες με τους αγώνες του Κυπέλλου. Όπως ήταν φυσικό τα περισσότερα ματς πήγαν στην παράταση και στα πέναλτι, καθώς τη συγκεκριμένη περίοδο δύσκολα οι ομάδες μπορούν να φανούν έτοιμες. Πάμε στα σημερινά…

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Πλούσιο το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο με πολλούς αγώνες που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Σιγά σιγά προστίθενται νέα πρωταθλήματα και μετά το Βέλγιο ακολουθεί η Ολλανδία, που ξεκινά επίσημα την αγωνιστική της περίοδο σήμερα με το Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Άγιαξ και Τβέντε. Αν και το κυρίως πιάτο των αγώνων είναι αύριο, εντούτοις υπάρχουν και σήμερα αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Στη Formula 1 τώρα, το μεσημέρι έχουμε τις κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Ουγγαρίας, ενώ ήδη από χθες έχει ανανεωθεί η στήλη με τις επιλογές του Tipster μας από τα προκριματικά αλλά και τον αγώνα. Τέλος, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί και η στήλη του Τένις με τις επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;