Προγνωστικά Στοιχήματος 25/7

Καλημέρα σας, οι κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Γερμανίας μονοπώλησαν χθες το ενδιαφέρον μας, με τον Tipster μας να δείχνει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στον Sebastian Vettel και να δικαιώνεται απόλυτα. Στην πολλή καλή απόδοση του 2.25 μας πρόσφερε η Bet365 τον Γερμανό για Νικητή Προκριματικών και το ταμείο της στήλης κατέγραψε κέρδη περί τα 50€. Στο Τένις, η στήλη συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καταγράφοντας καθημερινώς κέρδη. Ο Fish όχι μόνο δεν κέρδισε σετ, πληρώνοντας μας την καλή απόδοση του 1.75, αλλά και κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Roddick, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Tipster μας που συνεχίζει ακάθεκτος. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Γεμάτο το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το κυρίως πιάτο των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Στις 3 η ώρα εκκινεί το Γερμανικό Grand Prix για τη Formula 1, με τον Sebastian Vettel να θέλει όσο τίποτα άλλο την νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του και ο πολύ δυνατός Alonso να θέλει να του χαλάσει το πάρτι. Μέχρι το μεσημεράκι θα έχει ανανεωθεί η στήλη με τις επιλογές του Tipster μας από τον αγώνα. Τέλος, στο Τένις, στον έναν αγώνα που έχει μείνει ως εκκρεμότητα από χθες, θα προστεθούν στη στήλη οι επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς μέχρι το μεσημέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
49'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
6'
31 - 29
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;