Προγνωστικά Στοιχήματος 23/7

Καλημέρα σας, ημέρα Europa League η χθεσινή και όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός πιστοποίησε και στον δεύτερο αγώνα την τεράστια διαφορά δυναμικότητας με την Αλβανική Μπέσα και την διέσυρε με 6-1. Την προσεχή Πέμπτη λοιπόν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη. Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα με τον Άγιαξ για το Champions League, ο Μάριο Μπερέτα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αντικαταστάτης του ο Παύλος Δεμιρτζάκης, που θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της ομάδας για να εμφανιστεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστική απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο της. Στο Τένις, 1/2 επιλογές χθες για τον Tipster μας, με τον Starace να τον δικαιώνει, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο με τον Reister. O Γερμανός το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε τελικά δύσκολα στο tie break του 3ου σετ. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Λίγα πράγματα στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με έναν αγώνα από τη Φιλανδία, δύο από την Ιρλανδία, έναν από το Μεξικό και τον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Γάνδη. Το τριήμερο του Grand Prix της Γερμανίας ξεκινάει σήμερα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Ήδη από χθες έχει ανέβει το preview του αγώνα, ενώ αύριο ο Tipster μας θα επιστρέψει με τις επιλογές τους από τις κατατακτήριες δοκιμές. Τέλος, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί και η στήλη του Τένις με τις επιλογές μας από τα σημερινά ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
88'
0 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
2'
49 - 54
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;