Προγνωστικά Στοιχήματος 22/7

Καλημέρα σας, αγώνες για την προκριματική φάση του Champions League και το Μπραζιλεϊράο είχαμε χθες. Απόλυτη επιβεβαίωση για την επιλογή μας από τη στήλη με τις Μπόμπες, με τη Γκρέμιο να παραχωρεί ισοπαλία στη Βάσκο Ντα Γκάμα και να μας πληρώνει το Χ2 της διπλής ευκαιρίας στην πολλή καλή απόδοση του 2.25. Η ανοδική πορεία της στήλης Τένις συνεχίστηκε και χτες έχοντας 2/3, με τον Κohlschreiber να κερδίζει στον Sela και τον Fish να κερδίζει εύκολα τα ξημερώματα τον Ginepri δικαιώνοντας έτσι τον Tipster μας. Ενδεικτικό του πόσο πιστεύαμε στο Fish, είναι το ποντάρισμα μας που ήταν στα 65€, κάτι που γίνεται μόνο σε σημεία που αξίζουν πραγματικά. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Αγώνες για το Europa League περιλαμβάνονται στο σημερινό κουπόνι, με τον Ολυμπιακό εκτός των άλλων να υποδέχεται στην Αθήνα την Μπέσα στη ρεβάνς του 5-0 της Αλβανίας. Επίσης, έχουμε έναν αγώνα για το πρωτάθλημα Σουηδίας, με τη Χάκεν να υποδέχεται τη Χέλσινμποργκ και 3 αγώνες από το Μπραζιλεϊράο που ολοκληρώνουν την αγωνιστική. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί και η στήλη του Τένις, με τις επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς, Εβδομάδα Formula 1 αυτή που διανύουμε και από χθες έχει ανέβει το preview του Grand Prix της Γερμανίας, στην εκπληκτική πίστα του Χόκενχαϊμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;