Προγνωστικά Στοιχήματος 21/7

Καλημέρα σας, αγώνες για τα προκριματικά του Champions League είχαμε χθες και λόγω του μικρού αριθμού των αγώνων δεν μπορούσαν να προκύψουν πολλές ευκαιρίες. Πάντως η επιλογή μας από τη στήλη με τις Μπόμπες για 1Χ της Κόπερ επιβεβαιώθηκε πανεύκολα, καθώς οι Σλοβένοι νίκησαν τελικά με 3-0 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στο Τένις τώρα, οι επιτυχίες των τελευταίων ημέρων συνεχίστηκαν και χτες με 2/3. Σταράτσε και Λάτσκο δικαίωσαν τον Tipster μας ενώ παράλληλα ο Σιμόν αν και προηγήθηκε με 4-2 γκέιμς στο 3ο σετ κατάφερε και μας στέρησε το απόλυτο. Αναμφισβήτητα, η είδηση της ημέρας ήταν η ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ριέρα με τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό Άσο να βρίσκεται για τα επόμενα 4 χρόνια στο Λιμάνι. Λεπτομέρειες για αυτή την πραγματικά μεγάλη μεταγραφή μπορείτε να βρείτε στην ειδική στήλη για τις μεταγραφές, καθώς και στη ροή ειδήσεων. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αγώνες από τα προκριματικά του Champions League, καθώς και οι αγώνες από το Μπραζιλεϊράο που πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά. Από τα συγκεκριμμένα ματς μπορούν να προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες και οι επιλογές μας θα προστεθούν το μεσημεράκι. Στο Τένις, μέχρι το μεσημέρι θα έχουν προστεθεί στη στήλη οι επιλογές του Tipster μας για τα σημερινά ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;