Ντροπή | Διαμαρτύρονται για το ξήλωμα των παράνομων πινακίδων από το... εξωτερικό

Αποφασισμένοι όσο ποτέ, δείχνουν το υπουργείο Υποδομών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για το ξήλωμα όλων των παράνομων θανατηφόρων πινακίδων.  Το λέω αυτό, γιατί μέσα σε όλα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι, εμφανίστηκε ο Διεθνής Οργανισμός Υπαίθριας Διαφήμισης (ναι καλά ακούσατε, υπάρχει τέτοιο πράγμα), να εκφράζει με επιστολή που απέστειλε στα αρμόδια υπουργεία, την έντονη αντίθεσή του στη συνεχιζόμενη αποξήλωση των διαφημιστικών πινακίδων από τους ελληνικούς δρόμους.

Ο πρόεδρος της FEPE, Christian Kauter, επισήμανε στην επιστολή του ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση, καθώς κινδυνεύει η βιωσιμότητα ενός ολόκληρου κλάδου. Επισημαίνει, δε, ότι στην ελληνική νομοθεσία περιλαμβάνονται όροι και προδιαγραφές που δεν ισχύουν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως, π.χ., ότι για να επιτραπεί η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων σε κοινόχρηστα πεζοδρόμια, απαιτείται να έχουν ελάχιστο πλάτος 5 μέτρων, διαστάσεις τις οποίες δεν έχουν τα πεζοδρόμια των πόλεων στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες πόλεις του κόσμου. Οι εταιρείες υπαίθριας διαφήμισης υποστηρίζουν ότι τόσο οι δήμοι όσο και το ελληνικό δημόσιο χάνουν εκατομμύρια ευρώ από τέλη και φόρους, που δεν θα πληρώσουν, αφού στην ουσία έχουν κλείσει.

Εμείς να παροτρύνουμε τον κύριο Σηφουνάκη, και τον κύριο Γερουλάνο, να συνεχίσουν αυτό που κάνουν (απομάκρυναν 583 παράνομες πινακίδες, ενώ δεκάδες είναι οι αγωγές προς τις διαφημιστικές και θα επιβληθούν πρόστιμα), γιατί δεν ΠΡΈΠΕΙ να θρηνήσουμε άλλα θύματα με αυτόν τον τρόπο. Και γράψτε τον Kauter, εκεί που δεν πιάνει μελάνι..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;