Προγνωστικά Στοιχήματος 19/7

Καλημέρα σας, την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ από την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Στα στοιχηματικά, ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο πέρασε και από σήμερα οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Πλέον το «καλοκαιρινό» κουπόνι έχει συμπληρωθεί, με όλα τα πρωταθλήματα που θα μας κρατάνε παρέα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους και ο ΠΑΟΚ μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λίγκ, καθώς σε μία εβδομάδα αντιμετωπίζει τον Άγιαξ για την Γ’ Προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στον Ολυμπιακό, όλοι κινούνται στους ρυθμούς του Ριέρα και προσπαθούν να αποσπάσουν το ναι της Λίβερπουλ, μιας και φαίνεται να τα έχουν βρει με τον παίκτη.

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Πάμε στα σημερινά! Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα με μόλις 5 αγώνες, δύο από τη Φιλανδία, έναν από τη Δανία, έναν από τη Νορβηγία και έναν από την Ιρλανδία. Έτσι αναπόφευκτα το βάρος για σήμερα θα πέσει στο Τένις. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί η στήλη μας, με τις επιλογές του Tipster μας από τα σημερινά ματς, στο ξεκίνημα των ATP του Αμβούργου και της Ατλάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;