Προγνωστικά Στοιχήματος 18/7

Καλημέρα σας, πολλή καλή στοιχηματικά η χθεσινή μέρα, με τις επιλογές μας σε Ποδόσφαιρο και Τένις να μας δικαιώνουν απόλυτα. Στα Μονά Αποδεκτά, είχαμε κρατήσει την νίκη της Άνγκελχολμς από τη Β΄ Κατηγορία της Σουηδίας, που επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 της Μπράγκε και μας πλήρωσε στην απόδοση του 1.95, αυξάνοντας το ταμείο της στήλης κατά 38€. Το απόλυτο 2/2 και για τον Tipster μας στο Τένις, με πολύ δυνατές αποδόσεις μάλιστα. Η αρχή έγινε με το Soderling, που νίκησε τελικά το Ferrer, αν και βρέθηκε πίσω στα σετ και μας πλήρωσε στην καλή απόδοση του 1.80. Το καλό σημείο της ημέρας όμως, ήρθε από τον αγώνα του Ferrero με τον Montanes. O Tipster μας έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Montanes, που τον δικαίωσε απόλυτα και μας πλήρωσε στην εξαιρετική απόδοση του 2.81, καταγράφοντας κέρδη περί τα 90€. Τα συνολικά κέρδη του ταμείου της στήλης ανήλθαν στα 130€. Πάμε στα σημερινά…

Έχει ξεκινήσει η λειτουργία της στήλης “Μεταγραφές Superleague 2010”. Μπορείτε να δείτε τα “πάρε-δώσε” των ομάδων, αλλά και πληροφορίες για όλους τους παίκτες που ήρθαν στις ομάδες της Superleague!! Η στήλη θα ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα και την ενημέρωση των πινάκων.

Γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα, με αγώνες από όλα τα «καλοκαιρινά» πρωταθλήματα. Αυστρία και Ελβετία θα κάνουν την αρχή, με τις Σκανδιναβικές χώρες να ακολουθούν. Το κλείσιμο της ημέρας θα γίνει με το Μπραζιλεϊράο, που επέστρεψε και θα μας κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι. Στο Μπάσκετ, η Εθνική Ελλάδος Νέων του Κώστα Μίσσα, πιστή στα ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις, πέτυχε τεράστια νίκη στον ημιτελικό απέναντι στην Κροατία και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απέναντι στους Γάλλους, στο μεγάλο τελικό στις 22:15 το βράδυ. Τέλος, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί η στήλη του Τένις, με τις επιλογές του Tipster μας από τους σημερινούς αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;