Διαγωνισμός, Κερδίστε Προσκλήσεις για Ελ. Ζουγανέλη - Δ. Αναστασιάδη

Το συναυλιακό τους ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκινούν στις αρχές Ιουλίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης, «κάνοντας στάση» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 19 Ιουλίου, προσκαλώντας τους φίλους του καλού τραγουδιού να τους παρακολουθήσει (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους, όπως το «Αττική Οδός» της Ελεωνόρας, από τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Έξοδος 2» και το «Αντίθετη Τροχιά» του Δήμου, από το επερχόμενο άλμπουμ του, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μελωδικές στιγμές, όπως στις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «Σταυρό του Νότου Plus», όπου έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.

INFO:
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος €10 (προπώληση), €15 (ταμείο)
Σημεία προπώλησης: Public (Σύνταγμα-Καραγεώργη Σερβίας 1 & Πειραιάς- Γρηγορίου Λαμπράκη 152),
Fnac (The Mall, Μαρούσι- Ανδρέα Παπανδρέου 35, Γλυφάδα- Σ. Καράγιωργα 4 και Λαζαράκη & Μοναστηράκι- Μητροπόλεως και Αιόλου)
Metropolis (Ομόνοια- Πανεπιστημίου 54)
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι- 2103475518) & www.ticketone.gr

Δέκα τυχεροί φίλοι του neolaia.gr θα είναι επίσης εκεί. Αφήνουμε σχόλιο παρακάτω και πολύ απλά μπαίνουμε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις! Οι συμμετοχές είναι μέχρι αύριο Πέμπτη στις 21.00 και pls όχι διπλές γιατί πραγματικά κουράζομαι να σβήνω μηνύματα! 😉

Παρασκευή μεσημέρι θα ανακοινώσουμε και τους νικητές ενώ θα ήταν πολύ σούπερ ιδέα αν κάνατε και στο Facebook Page μας ένα απλό like! Καλά, και το RSS το ίδιο καλό κάνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;