Ο

Αυτό πάει να πει ταλέντο, εξέλιξη και ζωή βγαλμένη από σενάριο Αμερικάνικης ταινίας (δεν το αποκλείω ήδη να γυρίζεται..). Ο λόγος για τα κατορθώματα του “ξυπόλητου ληστή”, ονόματι Colton Harris-Moore. Το παρατσούκλι του, του δόθηκε επειδή όλες οι κάμερες ασφάλειας τον έχουν βιντεοσκοπήσει ξυπόλητο.

Ξεκίνησε με μικροκλοπές, από την ηλικία των 12, και το 2007 καταδικάστηκε σε 4ετη κάθειρξη, σε φυλακή ανηλίκων για σωρεία κλοπών. Πολύ σύντομα, απέδρασε από  ανοιχτό παράθυρο των φυλάκων και από τότε άρχισε η… αληθινή δράση!

Για τα επόμενα 2 χρονιά διέφευγε από τις αστυνομικές αρχές, πραγματοποιώντας δεκάδες ληστείες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Όμως οι απαιτήσεις του, δεν σταμάτησαν εδώ. Έκλεψε ένα μονοκινητήριο Cessna, και αφού διέσχισε μια απόσταση 1000 μιλίων το προσθαλάσσωσε στην άκρη του νησιού Great Abaco, το μεγαλύτερο του αρχιπελάγους Μπαχάμες!

Από τότε, διέρρηξε περισσότερα από 7 σπίτια και επιχειρήσεις του νησιού, ενώ στην τελευταία του διάρρηξη οι κάμερες ασφαλείας τον απεικονίζουν ιδιαίτερο χαλαρό και ευδιάθετο. Βέβαια δεν σας είπα το καλύτερο. Ο ήρωας της ιστορίας μας, κυκλοφορεί χαλαρός μεταξύ των τουριστών του νησιού, και.. καταφέρνει να μην δίνει στόχο, παρά το ύψος του ( 1,95 παρακαλώ)!

Το ότι διαφεύγει ακόμα, είναι γεγονός που οφείλεται πως οι τοπικές αρχές δεν είναι και ιδιαίτερα -ας το πούμε- δραστήριες και αποτελεσματικές , ενώ και ο ίδιος αποφεύγει εγκλήματα με τα οποία ασχολείται το FBI.

Οι ιστορίες του, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχει και fanpage στο facebook με 5 χιλιάδες fans!

Τέλος, η γενικότερη ομορφιά (χαλαρότητα, ηρεμία και χαρά για ζωή) και γοητεία του ήρωα, φαίνεται πως είναι γονιδιακή, αφού η μάνα του, ερωτόμενη για τα κατορθώματα του γιου της, δήλωσε ” Είναι πολύ ωραίο, και είμαι πολύ χαρούμενη που επισκέπτεται τέτοια μέρη, αλλά εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης.  Εύχομαι να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ μέσω άλλης χώρας…”.

Πηγη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;