Youth Οργανωμένη εκδρομή στη Κρήτη!

Κρήτη. Have you ever been there? Ε, ευκαιρία να πας! Το neolaia.gr/travel σε συνεργασία με το iyouth.gr σας δίνουν την δυνατότητα να περάσετε 8 μοναδικές ημέρες στη Κρήτη με ένα μοναδικό πρόγραμμα όπου πραγματικά συνδυάζει τα… πάντα! Διαβάστε παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και συμπληρώστε και εσείς την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος! Φέτος το καλοκαίρι, τα λέμε παρέα στη Κρήτη!!

Πρόγραμμα

1η ημέρα : Αναχώρηση το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα : Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου και μεταφορά στη Χερσόνησο, ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της περιοχής. Τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη επαφή με την όμορφη Χερσόνησο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : Πρωινό γεύμα και στη συνέχεια προαιρετική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, εκεί όπου ο βασιλιάς Μίνωας δημιούργησε έναν από τους πιο προηγμένους πολιτισμούς της Αρχαίας Ελλάδας. Επιστροφή στη Χερσόνησο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και νυχτερινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : Μετά το πρωινό ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο, την περιοχή όπου κάθε χρόνο επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδων τουριστών από την Βόρεια Ευρώπη. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε κάποιες από τις μαγευτικές παραλίες της περιοχής και να γευματίσουμε σε κάποιο γραφικό παραθαλάσσιο ταβερνάκι. Επιστροφή στη Χερσόνησο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα : Μετά το ξύπνημα και το πρωινό γεύμα, αναχωρούμε από τη Χερσόνησο με επόμενο προορισμό μας το όμορφο Ρέθυμνο με το πανέμορφο και γραφικό λιμάνι της παλιάς πόλης. Άφιξη στο Ρέθυμνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πρωτεύουσα του νομού. Μια απίστευτη ποικιλία πανίδας και χλωρίδας, πολυάριθμα φαράγγια, σπήλαια, το επιβλητικό βελανιδόδασσος, απομακρυσμένα μοναστήρια στις κορφές βουνών, προσφέρονται για εξερεύνηση στον επισκέπτη του Ρεθύμνου. Μη παραλείψετε να επισκεφθείτε και το Μεσαιωνικό Κάστρο που δεσπόζει στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα : Πρωινό γεύμα και στη συνέχεια μια ακόμη προαιρετική εκδρομή, αυτή τη φορά στα Χανιά. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Κρήτης και να επισκεφθούμε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, όπως αυτή του Πλατανιά, του Σταλού, της Αγίας Μαρίνας, του Καλαθά, του Σταυρού κ.α. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Ρέθυμνο και προετοιμασία για έξοδο και διασκέδαση σε παραδοσιακό κρητικό ρακάδικο. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια διανυκτέρευση.

7η ημέρα : Πρωινό ξύπνημα, γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για μια προαιρετική εκδρομή στο ξακουστό Φαράγγι της Σαμαριάς. (Το φαράγγι είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης με 18 χλμ. μήκος και ο δρόμος που βαδίζουμε μέσα σ’ αυτό είναι 14 χλμ. Το πλάτος του κυμαίνεται από 150 έως 3 μέτρα, στο στενότερο σημείο του, τις Πόρτες. Ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός, το 1962 για την προστασία της σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Το 1980 βραβεύτηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως μία από τις πιο όμορφες περιοχές.) Στη συνέχεια, επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου.

8η ημέρα : Μετά το πρωινό έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην πόλη και ίσως και μια τελευταία βουτιά στα πεντακάθαρα νερά του Κρητικού πελάγους. Το βράδυ επιβιβαζόμαστε στο καράβι και ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής.

Περιλαμβάνει

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*** με πρωινό στη Χερσόνησο
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*** με πρωινό στο Ρέθυμνο
  • 6 γεύματα στα ξενοδοχεία (μεσημεριανά ή βραδινά )
  • 1 κρητικό παραδοσιακό γλέντι
  • 2 οργανωμένες εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά

Τιμή: 360€ / άτομο

Αναχώρησεις: 18 & 25/07

Φόρμα Συμμετοχής – Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:

    Όνομα (υποχρεωτικό)

    Email (υποχρεωτικό)

    Κινητό - Σταθερό Τηλέφωνο

    ΕνδιαφέρονBook

    Παρατηρήσεις - Ερωτήσεις

    με τη συνεργασία του Youth Travel

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

    JOBS

    Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

    Πωλήσεις

    Πλήρης Απασχόληση

    22-04-2024

    Θεσσαλονικη

    Υπηρεσίες Εστίασης

    Εποχιακή Εργασία

    21-12-2023

    Μυκονος

    ⚽🏀 LIVE SCORES

    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;