Σήμερα η παγκόσμια πρώτη του iPhone 4

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους φανατικούς του iPhone καθώς σε λίγες μόνο ώρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το πολυπόθητο iPhone 4.

Το iPhone 4 κυκλοφορεί επιτέλους κι επίσημα σήμερα σε ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία και ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να μαζεύεται έξω από τα Apple Store για να αγοράσει το smartphone της Apple. Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται έξω από τα Apple Store με, σκηνές, sleeping bags, καρέκλες, τα απαραίτητα αντικείμενα Macbook, iPad, για να περνούν την ώρα τους ευχάριστα σερφάροντας στο ίντερνετ ή ακόμα και δουλεύοντας ενώ περιμένουν.

Tο νέο iPhone έχει την πυκνότερη και φωτεινότερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο, με ανάλυση 960×640 pixel, πολύ υψηλότερη από αυτή που μπορεί να επεξεργαστεί το ανθρώπινο μάτι, μέσα σε ένα ορθογώνιο 3.5 ιντσών, σε μια απόσταση 20-25 εκατοστά από αυτό. Η τεράστια μπαταρία του του επιτρέπει να λειτουργεί για 40% περισσότερο, με γρηγορότερο φυσικά επεξεργαστή, ενώ το ίδιο το κινητό έχει μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και με πάχος κάτω από 1 εκατοστό είναι πλέον το λεπτότερο smartphone του πλανήτη! Το νέο iPhone περιλαμβάνει γυροσκόπιο το οποίο θα επιτρέψει τη δημιουργία καταπληκτικών εφαρμογών, σε συνδυασμό και με το υπάρχον επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, μετρητή απόστασης και αισθητήρα φωτός. Η νέα κάμερα εγγράφει Video σε ανάλυση HD, ενώ μπροστινή κάμερα αναμένεται να μας φέρει βίντεο-κλήση!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Full Review iPhone 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;