Απεργία ΟΛΜΕ | Συνεχίζεται η διακοπή της βαθμολόγησης!

Καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων προαναγγέλλει η ΟΛΜΕ, καθώς αποφασίστηκε να συνεχίσουν οι βαθμολογητές την αποχή από τις διορθώσεις.

Η συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο απέβη επί της ουσίας άκαρπη. Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δημήτρης Πεπές, γνωστοποίησε ότι η αποχή των βαθμολογητών θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη οπότε και η ΟΛΜΕ θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να επανεκτιμήσει τη στάση της. Εκτίμησε επίσης ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έκδοση των βαθμολογιών κυρίως στην Αττική, την Ηλεία, τα Χανιά και την Αχαϊα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Για τη συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον υφυπουργό Παιδείας

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ συναντήθηκε σήμερα 11/6/2010 με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Ι. Πανάρετο, στο πλαίσιο της παράστασης διαμαρτυρίας για τις αμοιβές των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στις διαδικασίες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάποια θετική εξέλιξη για το θέμα.

Η αποχή από τα βαθμολογικά κέντρα συνεχίζεται έως την Τρίτη, όπου στη τακτική συνεδρίασή του το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα εκτιμήσει την κατάσταση, σύμφωνα με τα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;