BlackBerry | Όλα τα τελευταία νέα και οι φήμες

Καλώς ή κακώς τούς τελευταίους μήνες μας κατακλείζουν φήμες σχετικά με τα αγαπημένα μας BlackBerry. Από τη μία έχουμε πάντα κάτι να λέμε από την άλλη όμως μας αφήνουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα. Μερικά απο αυτά σκοπεύουμε να λύσουμε με αυτό το άρθρο. Έφτασε λοιπόν η ώρα να συγκεντρώσουμε όλες τις φήμες!

Τα κυρίαρχα θέματα είναι το πολυπόθητο OS 6.0, το νέο BlackBerry 9800 και φυσικά ο νέος Browser.

Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά που πρωτοεμφανίστηκαν…

Η αρχή έγινε με τον Webkit Browser που υποσχόταν ταχύτητα και υποστήριξη flash. Όλα ξεκίνησαν με την αγορά της torch mobile από την RIM και η γνωστοποίηση ότι ο browser της πρώτης εταιρίας σταματάει να διατίθεται. Η torch σε ανακοίνωση της δήλωνε οτι πλέον λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Ήδη έχουν γίνει γνωστά από τους δοκιμαστές αλλά και από τα βίντεο που διαρρέουν για το OS 6.0 ότι ο Browser εκτός από πιο γρήγορος περιέχει και άλλες λειτουργίες όπως tabbed browsing (πράγμα που είχαμε δει να υπολειτουργεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στον Browser 5.0).

Οι ίδιοι οι δοκιμαστές ανέφεραν ότι ο WebKit θα κάνει την εμφάνιση του πρώτα στο BlackBerry 9700 λόγω του γρήγορου επεξεργαστή του.

Η πραπάνω δήλωση είχε γίνει πρίν την εμφάνιση του 9520 το οποίο φέρει τον ίδιο επεξεργαστή. Ενώ αναμενόταν η κυκλοφορία leaked έκδοσης του νέου WebKit ήρθε η ανακοίνωση ότι η RIM εργάζεται πυρετωδώς για την ανάπτυξη ενός νέου OS, του OS 6.0.

Το νέο OS θα υποστήριζε νέες λειτουργίες, ανανεωμένα γραφικά και φυσικά πιο γρήγορη πλοήγηση στα μενού. Μετά από αυτή την ανακοίνωση προέκυψε το εύλογο ερώτημα… και ποιές θα είναι οι συμβατές συσκευές;

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε κάνοντας χαρούμενους τους χρήστες των 9700, 9520, 9530, 9550, 9650, 9800 (μετέπειτα).

Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο ρόδινα για το 9700 μιάς και κυκλοφόρησαν φήμες καθιστώντας τον επεξεργαστη του αδύναμο για να υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες του os 6.0. Τη φήμη αυτή ήρθε να ενισχύσει η υποτιθέμενη κυκλοφορία του Bold 9700a a.k.a 9700 delta το οποίο θα παρουσιάσουμε σύντομα στο site. Την ασυμβατότητα του 9700 την αμφισβητώ κάθετα καθώς τα Storm 2 έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και είναι από τα κύρια τηλέφωνα του OS 6.0 καθώς θα υποστηρίζουν πλήρως τη τεχνολογία multi-touch.

Τέλος την εμφάνηση το έκανε το 9800 το νέο πρωτοποριακό μοντέλο της BlackBerry που συνδιάζει οθόνη αφής, χωρίς το SureType των Storm, και full qwerty πληκτρολόγιο. Ο ακόμα πιο δυνατός επεξεργαστής και μεγαλύτερη μνήμη το καθιστούν το ιδανικό μοντέλο για το OS 6.0. Τα βίντεο λοιπόν άρχησαν να πέφτουν βροχή και έκαναν ακόμα και τους ενάντιους του να το λατρέψουν.

Το OS 6.0 και το 9800 αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε 2 μήνες περίπου.

Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ποιό από αυτά θα βγεί αληθινό!!!

Άρθρο από το blackberry-experts.net.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;