Οι καλύτερες εφαρμογές του iPhone για το Μουντιάλ 2010

Το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι αδιαμφισβήτητα μουντιαλικό, και πώς θα μπορούσαν οι κατασκευαστές apps για το iPhone να το αγνοήσουν.. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις καλύτερες εφαρμογές του iPhone  για το Μουντιάλ 2010.

1) World Cup Countdown

Πρόκειται για μία εφαρμογή, ιδιαίτερα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Χρήσιμη για αυτούς που πρόκειται να ταξιδεύσουν στην Ν. Αφρική να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο θεσμό, αλλά και ενδιαφέρουσα για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες για την μουσική, την ζωή, την πανίδα και οτιδήποτε γενικά αφορά την ζωή στην Ν. Αφρική. Πώς; Απλό. Στην οθόνη, εμφανίζεται η πλήρης αντίστροφη μέτρηση, και δίπλα εικόνες, τις οποίες επιλέγοντας δίνουν πληροφορίες!

2) ESPN 2010 FIFA World Cup

Η αυτή, ονομάζεται αλλιώς και ο-Σωτηρακόπουλος -στην-τσέπη- σας. Περιλαμβάνει full stats και για τις 32 ομάδες, για όλους τους παίκτες της αποστολής, και ιστορικό αρχείο από το 1930! Ακόμα, πλήρες πρόγραμμα αγώνων, για να μην χάνετε-ξεχνάτε ποτέ τον αγώνα της ομάδας σας!

3) World Football Live!

Έπαθε θλάση ο Ρομπέν; Δηλητηρίαση ο Μέσσι απο ληγμένο πατατάκι; Θα το μάθετε πρώτοι με την εφαρμογή αυτή. Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση από τα κορυφαία site του πλανήτη.

4) AP 2010 World Cup Coverage

Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συντονιστείτε με τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς δέκτες, υπόσχεται να σας προσφέρει full σχολιασμό του αγώνα, με βίντεο και φωτογραφίες για μεγαλύτερη απόλαυση!

5) World Cup Trivia Challenge Lite

Απλό όσο φαίνεται, διασκεδαστικό όσο λίγα πράγματα. Διαλέγεις ομάδα. Πέφτουν ερωτήσεις, σε τρεις σερί σωστές βάζεις γκολ. Ερωτήσεις σαν αυτή της foto. Σε αντίθετη περίπτωση το βάζει ο αντίπαλος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει πέναλτυ. Πραγματικοί ήχοι (σφύριγμα διαιτητή, κοινό, χορτάρι και τα συναφή) συνοδεύουν το παιχνίδι. Η default version έχει 50 ερωτήσεις. Αν όμως σας.. ψήσει με $1.99 παίρνετε το full version με 600 ερωτήσεις!!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;