Δημήτρης Κρητικός and Friends @ KooKoo Live Music Bar

Ένας από τους γνωστότερους Έλληνες παραγωγούς , ο Δημήτρης Κρητικός γνωστός και ώς ( DJ MCD ), παρουσιάζει μια βραδιά γεμάτη μουσική.

Μαζί του θα είναι η Lia Hide και Guest o White Dragon.

Κάποια απο τα γνωστότερα project του όπως
A dog named Rodriguez
INFLUENCE
FUNKYTEARS

θα παρουσιαστουν ζωντανα στην σκηνή του Κοοκοο Live Music Bar.

Tην Τρίτη 8 Ιουνιου.

Tην βραδιά θα ανοίξει ο Robin Skouteris στις 22.30.

Πόρτες : 22.00

Είσοδος:12 ευρώ με ποτο.

KooKoo Live Music Bar – Ιάκχου 17 , Γκάζι

Bio:

O DJ MCD (Δημήτρης Κρητικός) είναι ο dj που άλλαξε ένα μεγάλο μέρος της μουσικής στην Έλλαδα , όταν το 1992 γνωρίζει τον Μιχάλη Μιτακίδη και ιδρύουν τους ACTIVE MEMBER , ένα από τα γνωστότερα Ελληνικά Hip Hop συγκροτήματα. Με τους ACTIVE MEMBER κάνει τους παρακάτω δίσκους :

• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
• R.E.A.L
• B.D FOOXMOOR – I’M STILL AN ACTIVE MEMBER
• ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
• ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

Αποχωρεί το 1995.
Παράλληλα συνεργάστηκε με συγκροτήματα όπως : Goin’Through , FF.C., κ.α Τελευταίες του παραγωγές είναι το άλμπουμ του ΑΡΤΕΜΗ -ΕΥΘΥΜΗ – Ο ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΙ Ο ΑΚΡΙΒΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ και το άλμπουμ του WHITE DRAGON – ΕΙΜΑΙ .

Eίναι δημιουργός των project NEVERLAND , FUNKYTEARS και INFLUENCE Επίσης παραγωγές του βρίσκονται σε συλλογές όπως SUNSET & SUNRISE – LA SUITE – LOVE AFAIR – SEDUCTION – URBAN DELUXE κ.α.

Από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο INNER STATE το κομμάτι ‘’ I KNOW ‘’ περιέχεται σε μια από τις γνωστότερες συλλογές στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής την ‘’ ELECTRIC CALM 3‘’ για λογαριασμό της GLOBAL UNDERGROUND, μιας από της μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες στην Ευρώπη στον χώρο της Dance – Electronica.

To 2007 δημιουργεί ένα ακόμα project το ΄΄a dog named Rodriguez’’ και κυκλοφορεί το άλμπουμ ”Every Day is a Brand New Day”.

Το 2009 το ομώνυμο κομμάτι περιέχετε σε μια από τις γνωστότερες μουσικές συλλογές παγκοσμίως για λογαριασμό του BUDDHA – BAR ‘’PRAHA – SIDDHARTA’’ By RAVIN. Το ‘’a dog named Rodriguez’’ θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα Ελληνικά project από το COCA COLA SOUNDWAVE για το 2007. Το καλοκαίρι του 2007 μεταξύ πολλών άλλων εμφανίσεων αξίζει να σημειωθεί η εμφάνιση του στο άνοιγμα της συναυλίας της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΛΑΝΗ στον Λυκαβητό.

(Δελτίο Τύπου)

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη, και δείγμα από την δουλειά του μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Myspace του, ενώ για το event στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

[youtube QwQUJTSrHno]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;