Rihanna Live in Athens

Η Rihanna πραγματοποίησε την συναυλία της χθές το βράδυ στο στάδιο Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Ο κόσμος περίμενε από νωρίς και υπομονετικά μέχρι να ανοίξουν οι πύλες και έτσι και έγινε. Στις 19.00 οι πύλες άνοιξαν και ο κόσμος όρμησε κυριολεκτικά μέσα στο στάδιο για να απολαύσει την συναυλία. Ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός με κάποιες βροχοπτώσεις αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους fan της Rihanna να χαρούν το όλο κλίμα που επικρατούσε καθώς τραγούδια ακούγονταν παντού και στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στα πλαϊνά της σκηνής έπαιζαν φωτογραφίες της αγαπημένης τους star.

Το opening act είχαν αναλάβει οι Vegas ,οι οποίοι και ξεσήκωσαν το πλήθος με τις επιτυχίες τους αλλά και με ξένα hit.Το συγκρότημα στάθηκε άξιο των περιστάσεων και δημιούργησε ένα ακόμα πιο θερμό κλίμα και κράτησε αμείωτο το κέφι του κοινού!

Η Rihanna βγήκε στην σκηνή στις 22.00 ακριβώς και τραγούδησε μέχρι τις 23.22. Με απίστευτη ενέργεια τραγούδησε τα πιο γνωστά της τραγούδια, χόρεψε, έπαιξε drums και ηλεκτρική κιθάρα. Ακριβώς πίσω της υπήρχε ένα τεράστιο videowall που διηγούνταν μια ιστορία… Αρχικά έδειχνε την Rihanna να κοιμάται μέσα σε ένα διαστημόπλοιο και να ονειρεύεται ότι είναι μια μεγάλη r’n b’ τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της (πράγμα που απεικονίζει την πραγματικότητα) και ο κόσμος την καλούσε να βγει στην σκηνή… τότε η Rihanna εμφανίστηκε με μία τζιν φόρμα και ψιλοτάκουνες μπότες τραγουδώντας το “Baby I’m a rock star”. Μαζί με το μπαλέτο της έκαναν εκπληκτικά χορευτικά που σε συνδυασμό με τα γραφικά έκανα το σόου φαντασμαγορικό. Το κοινό την αποθέωσε όταν στο τραγούδι της “Disturbia” εμφανίστηκαν πάνω στην σκηνή τρία θεόρατα robot!!! Η Rihanna μίλησε στο κοινό ευχαριστώντας τους που ήρθαν να την ακούσουν και δήλωσε ότι πρώτη φορά έρχεται στην Αθήνα και είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι χιλιάδες fan της. Η συναυλία περιλάμβανε πολύ χορό, τραγούδι, υπερθέαμα, πυροτεχνήματα και μια Rihanna να τα δίνει όλα επί σκηνής. Η συναυλία έκλεισε με την επιτυχία “Under my umbrella” και χιλιάδες κομφετί σκόρπισαν παντού! Γύρω στις 23.30 ο κόσμος σταδιακά άρχισε να αποχωρεί από το στάδιο ευχαριστημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες παρακολούθησαν την συναυλία όπως Δέσποινα Βανδή , Έλενα Παπαρίζου , Τατιάνα Στεφανίδου , Νίκος Ευαγγελάτος ,Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Σταματόπουλος, Δέσποινα Καμπούρη, αδερφές Μαγγίρα , Νόνη Δούνια και πολλοί πολλοί άλλοι.

Η αρένα Α και η αρένα Β ήταν κατάμεστες όπως επίσης και οι suites του γηπέδου. Όσο για τις κερκίδες θα λέγαμε ότι δεν γέμισαν και τόσο ίσως λόγω της τιμής του εισιτηρίου. Το μόνο αρνητικό σε όλα τα παραπάνω είναι ότι η Rihanna άργησε μία ολόκληρη ώρα να βγει στην σκηνή και αυτό προκάλεσε έναν εκνευρισμό στο κοινό που σίγουρα όμως ανταμείφτηκε με την μετέπειτα εμφάνιση!

Ηλιάνα Ψιμούλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;