Earth, Wind and Music Festival

Το Earth, Wind & Music Festival είναι ένα φεστιβάλ με θέμα τη μουσική. Φέτος τον Ιούλιο ένα πλούσιο πρόγραμμα από διαφορετικές εκδηλώσεις, με κορύφωση τις τρεις οικολογικές συναυλίες, θα μεταμορφώσει την Αρχαία Ολυμπία σε έναν διαδραστικό «πολυχώρο».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τη Τετάρτη 14 μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Σκοπός του θα είναι να αφυπνίσει την περιβαλλοντολογική συνείδηση του καθενός από εμάς μέσα από την τέχνη και τη μουσική αλλά και να ενισχύσει (ή ακόμα και να δημιουργήσει) την αίσθηση της ατομικής μας ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο του οποίου είμαστε μέρος.

Συναυλιακό Πρόγραμμα:

Πέμπτη 15 Ιουλίου:

Σταύρος Ξαρχάκος -Έλλη Πασπαλά

Ο Σταύρος Ξαρχάκος που με το πρωτοπόρο, προσωπικό του ύφος σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία της έντεχνης μουσικής, ανέλαβε την ενορχήστρωση διαχρονικών τραγουδιών, σε ποίηση του Νίκου Γκάτσου και εμηνεία Έλλης Πασπαλά

Παρασκευή 16 Ιουλίου:

Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή.

Κυριακή 18 Ιουλίου:

Ονιράμα – Έλενα Παπαρίζου

Οι Ονιράμα των πολλών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα δώσουν μία πιο ποπ νότα την τελευταία μέρα του φεστιβάλ.

Το εισιτήριο κάθε μέρας είναι 20€ και για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φεστιβάλ, καθώς επίσης και αν σας ενδιαφέρει να γίνεται εθελοντές του, στο επίσημο site του φεστιβάλ, earthwindmusic.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;