Junior Enterprise World Conference 2010

Η JADE Italy, το Junior enterprise JEME Bocconi Studenti (Junior Enterprise Milano Economia) μαζί με την Braziljunior και την JADE συνδιοργανώνουν φέτος το Παγκόσμιο συνέδριο της JADE.

Το Junior Enterprise World Conference (JEWC), θα λάβει χώρα στο Μιλάνο από τις 22-25 Ιουλίου και θα συμμετάσχουν φοιτητές, νέοι επιχειρηματίες, μέλη της JADE από την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία!

Το JEWC είναι το πιο σημαντικό γεγονός του παγκόσμιου δικτύου της JADE και πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετική χώρα-μέλος του δικτύου. Το Junior Enterprise World Conference πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το 2004, εκεί 500 φοιτητές – επιχειρηματίες είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τον Bill Gates. Το 2006 στο Eindoven 400 Junior Entrepreneurs στο πλαίσιο του συνεδρίου << Η καινοτομία σε μια κοινωνία της γνώσης>> είχαν καλεσμένο τους τον κ. Gherd Kleisterlee, CEO της Philips. Τον Ιούλιο του 2008 το συνέδριο στο Πόρτο της Πορτογαλίας είχε 500 συμμετέχοντες με προσκεκλημένο τον κ. Claude JEANDRON, ETF Group.

Φέτος, το τετραήμερο συγκέντρωσης των Junior Entrepreneurs από όλο τον κόσμο θα έχει ως κεντρικό θέμα την «Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επίκαιρα ζητήματα όπως είναι η επίτευξη της οικονομικής βιωσιμότητας, η διάχυση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η υλοποίηση Πράσινης Επιχειρηματικότητας.

Οι συμμετέχοντες Junior Entrepreneurs θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, τεχνογνωσία και να αποκτήσουν γνώσεις μέσω εκπαίδευσης, workshops, συναντήσεων και πολλών άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Πογιατζή Κωνσταντίνο Υπεύθυνο για την Ελληνική Αποστολή JADEHellas k.pogiatzis@jadehellas.eu

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε επίσης από την επίσημη σελίδα στο facebook, καθώς επίσης και το επίσημο site της JADE HELLAS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;