Προγνωστικά Στοιχήματος 28/5


Καλησπέρα σας, μέτρια χαρακτηρίζεται η μέρα που μας πέρασε, μιας και σταθήκαμε άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Ακόμα μία επιτυχημένη μέρα για τις στήλες του μπάσκετ, με τη Μπαρτσελόνα για το eu-basket και τους Phoenix Suns για το ΝΒΑ να μας δικαιώνουν. Στο σύστημα 2-3 που προτείναμε πέρασε η ισοπαλία στο παιχνίδι της Ονδούρας με τη Λευκορωσία χαρίζοντας μας το 3.25, αλλά στα άλλα δύο παιχνίδια η “γκίνια” μας χτύπησε την πόρτα. Αρχικά η Μιλικόσκι που ήταν ανώτερη και έδειχνε πως θα το πάρει το ματς μέχρι τη φάση του 45′, όπου είχε αποβολή και πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα. Το τελικό σκορ ήταν 1-0, με τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ να μην μπορούν να αντιδράσουν. Τα χαράματα χάσαμε και το Χ2 της Γκοϊνένσε που ηττήθηκε με 2-1. Στο 59′ έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά στο 72′ είχαμε αποβολή και πέναλτι και έτσι αμφότερες με δέκα και το σκορ στο 2-1 είχαμε ελπίδες. Κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν για τους φιλοξενούμενους, από το 85′ μέχρι το 90′, όπου και είχαν ένα δοκάρι, δύο τετ-α-τετ και γενικότερα σε κάθε “κατέβασμα” είχες την εντύπωση πως θα σκοράρουν. Η στρογγυλή θεά και ο τερματοφύλακας της Παραναένσε συνέβαλλαν στο να μείνει το σκορ στο 2-1. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλωστε δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που συμβαίνουν αυτά.

Στα του στοιχήματος τώρα, δεν νομίζω να περιμένετε να σας προτείνουμε κάτι από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, στο οποίο υπάρχουν μόλις δύο παιχνίδια. Να βάλουμε κάποιο παιχνίδι στις στήλες, έτσι απλά για να μην είναι άδειες και για λόγους marketing, είναι κάτι που εμείς δεν πρόκειτε να κάνουμε. (κάτι που κάνουν αρκετοί…) Η ύπαρξη των ταμείων στις στήλες μας, δεν επιτρέπει υπερβολές και “αστεία” στοιχήματα. Επίσης όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, “οι τσέπες σας είναι και δικές μας”, έτσι το αισθανόμαστε εμείς, με σοβαρότητα και ευθύνη απέναντί σας προσπαθούμε καθημερινά να πάρουμε το “μεροκάματο”. Εδώ κολλάει και ένα από τα μότο μας:

“Το στοίχημα δεν είναι λαχείο, τζόκερ ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της τύχης, μέσω του οποίου θα καταφέρετε να αλλάξετε τη ζωή σας από τη μία μέρα στην άλλη. Το στοίχημα μπορεί να σας χαρίσει ένα “χαρτζιλίκι” και απίστευτες συγκινήσεις.”

Για σήμερα θα κρατήσουμε τέσσερα παιχνίδια από το Roland Garros για τη στήλη τένις, ενώ μετά τις 15:00 όπου και ο εγχώριος book θα δημοσιεύσει τα πλεονεκτήματα για το eu-basket θα γίνει η ανανέωση της στήλης. Το απόγευμα, περίπου στις 18:00 (ως συνήθως) θα ανανεωθεί και η στήλη ΝΒΑ, με τον 6ο αγώνα της σειράς με τους Boston Celtics να υποδέχονται τους Orlando Magic, με το σκορ να είναι 3-2 υπέρ των Celtics. Τέλος την ίδια ώρα περίπου με το ΝΒΑ, θα γίνει και η ανανέωση της στήλης Formula 1 με το preview του 7ου αγώνα της Τουρκίας.

Αρχικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενόψει Mundial πολλές εταιρείες θα αυξήσουν τα Bonus που προσφέρουν. Οι δύο πρώτες αλλαγές έγιναν με τη Bwin να μετατρέπει το Bonus από 40€ σε 100% Bonus μέχρι 100€ (Bwin)! Η άλλη εταιρεία που άλλαξε το bonus είναι Bet-at-home που δίνει σε παλιούς και νέους παίκτες αντί για 50% μέχρι 22€ που ίσχυε μέχρι χθες, 100% έως και 100€ (Bet-at-home)! Προσοχή η προσφορά της Bet-at-home ισχύει μέχρι τη Τρίτη 16/6!

Τέλος για σήμερα απλά να σας ενημερώσουμε ότι θα δημιουργηθεί μία στήλη αποκλειστικά για το Mundial, όπου καθημερινά θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα των ομάδων που σας ενδιαφέρουν. Θα δημιουργηθούν κατηγορίες ανά όμιλο και θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων κατά τα διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπελλου με νέα και φωτογραφίες από δικό μας ανταποκριτή! Αυτά από εμάς! Ραντεβού αύριο το μεσημέρι με το κουπόνι του Σαββάτου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;