Προγνωστικά Στοιχήματος 27/5

Καλησπέρα σας, αν και θεωρητικά εχθές δεν είχε “ψωμί”, καταφέραμε και βγάλαμε από τη μύγα ξύγκι. Δυάδα στο σύστημα 2-3, με τις Φλουμινένσε και Σάο Πάολο να μας δικαιώνουν, κάτι που δεν έκανε και η Κολοράντο. Μεγάλη επιτυχία για τη στήλη tennis με 3/3 και αρκετά υψηλές αποδόσεις! Σιγά-σιγά φαίνεται πως η στήλη ανακάμπτει έχοντας κέρδη λίγο παραπάνω από 200€ στο Roland Garros. Ευχή όλων το ταμείο της στήλης να “πρασινίσει” ξανά! Τα χαράματα είχαμε την εύκολη νίκη των Ορλάντο Μάτζικ, που μας δικαίωσαν με την επιλογή τους.

Στα εγχώρια τώρα, είχαμε την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Το τελικό 73-54, ίσως να ήταν και “λίγο” με τους πράσινους να πατάνε φρένο τη τελευταία περίοδο. Εχθές στην αρχική σελίδα είχαμε αναφέρει ότι υπάρχουν δύο σενάρια, νίκη του ΠΑΟ στο καλάθι ή με πολύ μεγάλη διαφορά, με το δεύτερο σενάριο να είναι αυτό που επαληθεύθηκε. Για τα play-off & play-out της Β’ Εθνικής είχαμε τη μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού μέσα στο “Γεντί Κουλέ” με 0-1 και τους Σερραίους να έχουν το πάνω χέρι όσων αφορά την άνοδο. Στον άλλο αγώνα για τα play-off είχαμε την επικρατήσει του Εθνικού με 2-1 επί του Πιερικού, με τους Πειραιώτες να μπαίνουν στο παιχνίδι της ανόδου και τους Κατερινιώτες να συνεχίζουν ουσιαστικά αδιάφοροι. Στα play-out όπως ήταν αναμενόμενο η Δόξα Δράμας κέρδισε το Θρασύβουλο (2-0). Αμφότερες δείχνουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, με τη μεγάλη μάχη να μεταφέρεται στις Ιωνικό και Ρόδο. Οι δύο τελευταίες σε ένα σκληρό παιχνίδι ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τον Ιωνικό να ισοφαρίζει στο 88′, ενώ τα “ελάφια” μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στο 80′ όμως το δοκάρι σταμάτησε τη μπάλα δύο φορές! Πάμε τώρα στα του στοιχήματος…

Σήμερα θα κρατήσουμε ένα σύστημα 2-3, με το διπλό draw no bet της Μιλικόσκι για το κύπελλο Φινλανδίας, την ισοπαλία στο Διενθές Φιλικό μεταξύ της Λευκορωσίας και της Ονδούρας, ενώ το τρίτο σημείο που κλείνει το σύστημά μας είναι το Χ2 της Ατλέτικο Γκοϊνιένσε μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Για το eu-basket κρατάμε τον άσσο της Μπαρτσελόνα, με χάντικαπ -12.5, που υποδέχεται τη Μάλαγα στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών στην ACB. Στο τένις εχθές προτείναμε τέσσερα ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορείτε να τα παίξετε ακόμη και τώρα, μιας και δεν έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια λόγω βροχής. Το απόγευμα θα ανανεωθεί η στήλη NBA με το πέμπτο παιχνίδι των πλέι-οφ μεταξύ των Los Angeles Lakers και Phoenix Suns. Τέλος για σήμερα απλά να σας ενημερώσουμε ότι θα δημιουργηθεί μία στήλη αποκλειστικά για το Mundial, όπου καθημερινά θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα των ομάδων που σας ενδιαφέρουν. Θα δημιουργηθούν κατηγορίες ανά όμιλο και θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων κατά τα διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπελλου με νέα και φωτογραφίες από δικό μας ανταποκριτή! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο banner που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;