Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες (A nightmare on ELM street)

Η ταινία που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984, με τον θρυλικό “κακό” Freddy Krueger, επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, με ένα remake που φιλοδοξεί να μεγαλώσει περαιτέρω το ήδη τεράστιο fanbase της. Την περασμένη εβδομάδα, βρεθήκαμε στη δημοσιογραφική πρεμιέρα της ταινίας και θέλω να σας μεταφέρω την εμπειρία μου από την προβολή, αποφεύγοντας τα spoilers.

Το trailer της ταινίας διατείνεται “Don’t fall asleep”. Το concept είναι απλό: Ο Freddy Krueger “έρχεται” στους εφιάλτες σου, αλλά οι επιπτώσεις των “επισκέψεων” αυτών, έχουν αντίκτυπο στην πραγματική ζωή. Έτσι οι πρωταγωνιστές αυθυποβάλλονται σε ένα ψυχοσωματικό μαρτύριο αϋπνίας, με σκοπό να αποφύγουν τη βίαιη θανάτωση κατά τη διάρκεια του ύπνου, από τον Freddy.

Πρόκειται περί κλασικού splatter, το οποίο για να καταφέρει να σε τρομάξει, πρέπει να φτάσεις στο cinema με πρόθεση την προσπάθεια να ταυτιστείς με τους πρωταγωνιστές, αλλιώς μπορεί απλά να καταλήξεις ιπτάμενος εκτός αιθούσης, αφού πρώτα έχεις σπάσει τα νεύρα στους υπολοίπους θεατές με τα γέλια σου.

[youtube B-tSvrkKx2Y]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
76'
0 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
6'
47 - 42
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;