Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για Καλομοίρα!

Το πιο ανατρεπτικό online megastore, γιορτάζει με μια μεγάλη συναυλία της αγαπημένης σε όλους Καλομοίρας και με άλλους special guests. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου, στο Fuzz Live Club, στις 20:30 και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η Καλομοίρα, μετά από καιρό απουσίας, θα εμφανιστεί σε μια εντυπωσιακή live συναυλία για το GETITNOW.GR, με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, δίωρο, show, πλαισιωμένη από τους καλύτερους χορευτές και μουσικούς και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της hit-single και διασκευές αγαπημένων επιτυχιών από τη διεθνή μουσική σκηνή. Το πραγματικά πρωτοποριακό show θα απαρτίζεται από 4 θεματικές, μουσικές ενότητες, με μοναδικά διασκευασμένα τραγούδια, από rock’n’roll έως και R’n’B ήχους και την εμφάνιση των άλλων δημοφιλή μουσικών που θα τραγουδήσουν στο μεγάλο πάρτι του GETITNOW.GR.

Η διαδικασία είναι απλή: Οι δέκα πρώτοι που αφήσουν σχόλιο στο παρόν άρθρο, κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το event! Απλά μην ξεχάσετε να αφήσετε πραγματική διεύθυνση email (έτσι κι αλλιώς δεν δημοσιεύεται), για να σας πούμε πως θα τις παραλάβετε! Επίσης, μην ξεχνάτε (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη) να εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία RSS Feeds μας, για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους για τους διαγωνισμούς μας, αλλά και για να διαβάζετε την αρθρογραφία μας!

Update: Αναβολή συναυλίας λόγω των γεγονότων, αντιγράφω από το email του GETITNOW:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η φιλανθρωπική συναυλία της Καλομοίρας για το GETITNOW, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου στο club Fuzz, αναβάλλεται, εξαιτίας των τραγικών γεγονότων – ως την ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;