iPhone HD | Εδώ, κατά λάθος!

Περίεργο leak από την πλευρά της Apple, μιας και δε μας έχει συνηθίσει στο να κυκλοφορούν στον ειδικό τύπου συσκευές της, πριν την επίσημη παρουσίασή τους… Φαίνεται όμως πως για το iPhone 4G, ή iPhone HD, ή όπως αλλιώς λέγεται το next-gen iPhone, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά!

Μία συσκευή που φέρεται πως είναι το νέο iPhone, κυκλοφόρησε και μάλιστα, σχεδόν μπήκε σε πλειστηριασμό μεταξύ των ιστοτόπων τεχνολογίας… Ένας τύπος κυκλοφόρησε κάποιες φωτογραφίες και ζήτησε λεφτά για να δώσει τη συσκευή για review… Το Gizmodo πήρε τη συσκευή και έκανε ένα review της συσκευής, αναστατώνοντας τόσο τον κόσμο με την είδηση, όσο και την Apple.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, μας αποκαλύπτουν ένα ελαφρώς πιο τετραγωνισμένο iphone, με δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις από μπροστά, αλλά και διαφορετικό “πίσω μέρος”… Γενικά πάντως σχεδιαστικά δε φαίνεται να απέχει ιδιαίτερα από τους προκατόχους του, μιας και όπως λένε και στο μπάσκετ, “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”. Οι μεγάλες αλλαγές είναι στο back-end της συσκευής, για τις οποίες θα γραφούν πολλά αυτές τις μέρες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;