Κερδίστε τρία Kingston DataTraveler Limited Edition 4GB σε συλλεκτικά σχέδια!

Όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά USB Flash Drives. Το neolaia.gr εξασφάλισε για εσάς τρία DataTraveler σε συλλεκτικά & πρωτότυπα σχέδια της Kingston Technology, για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν!

Τα συλλεκτικά USB Flash Drives DataTraveler της Kingston διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα (Πλαίσιο & Media Markt). Ασπρόμαυροι γεωμετρικοί κύκλοι, σχέδια εμπνευσμένα από τους Rolling Stones, καθώς και το κόκκινο DataTraveler, είναι τα USB Flash Drive που περιμένουν τους τρεις τυχερούς του διαγωνισμού!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post, μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου, με ένα έγκυρο mail (δεν δημοσιεύεται) για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση νίκης. Οι νικητές θα προκύψουν με τη μέθοδο της αυτοματοποιημένης κλήρωσης του random.org. Διπλές συμμετοχές ακυρώνονται!

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς του neolaia.gr, αλλά και για να έρχονται στον reader σας όλα τα τελευταία άρθρα του blog, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία rss feeds!

Update: Δείτε εδώ τους νικητές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;