Οι καλύτερες ξένες τηλεοπτικές σειρές Vol: 2

Εδώ είμαστε και πάλι! Έπειτα από οχτώ ώρες σχολής επιτέλους είμαι σπίτι και λέω σιγά-σιγά να αρχίζω να το καθαρίζω, μιας και την Πέμπτη θα κατέβω Αίγιο για λίγο σπιτικό φαγητό. Έλα μου ντε, όμως, που δεν έχω καμία όρεξη. Κάθομαι έτσι λοιπόν στο laptop και αρχίζω το δεύτερο αφιέρωμα στις ξένες σειρές(κάτι μου λέει ότι θα τα στήσω αύριο τα παιδιά στην σχολή).

Λοιπόν.. Πού είχα μείνει; Α, ναι. Scrubs! Η σειρά αυτή είναι λίγο παλιά (2001) αλλά καλά κρατάει μέχρι και σήμερα, αφού μετράει άνετα εννέα σαιζόν. Ως επί το πλείστον, οι σκηνές λαμβάνουν χώρα σε ένα νοσοκομείο, λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Στην ουσία, όλη η σειρά περιστρέφεται γύρω από τρεις σπουδαστές τις ιατρικής, οι οποίοι πλέον κάνουν σε νοσοκομείο την πρακτική τους άσκηση. Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, ανεπανάληπτο χιούμορ και χαρακτήρες που θα σας χαρίσουν άπειρες στιγμές γέλιου. Και εδώ έρχομαι να συμπληρώσω: ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες είναι τόσο προσεκτικά διαλεγμένοι που πραγματικά απορείς για το πόσες ατέλειωτες ώρες casting έγιναν. ΟΛΟΙ, από τον διευθυντή του νοσοκομείου μέχρι τον επιστάτη!

Bones! Άλλη μία σχετικά παλιά σειρά, οποία από το 2005 κατέχει υψηλές θέσεις στην Αμερική μέχρι και σήμερα. Το Bones πραγματεύεται τις προσπάθειες μιας ανθρωπολόγου σε συνδυασμό με την ομάδα της και σε συνεργασία με το FBI, όσον αφορά τις διαλευκάνσεις πάνω σε ”περίεργους” φόνους. Έντονο μυστήριο, συνεχείς ανακατατάξεις γεγονότων -τίποτα μην το θεωρήσετε δεδομένο, αντικρουόμενες προσωπικότητες πρωταγωνιστών και σενάριο που θα σας συναρπάσει. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν λείπει και το στοιχείο της κωμωδίας -έξυπνου χιούμορ-, πράγμα που άξια κάνει την σειρά μία από τις πιο επιτυχημένες , όχι μόνο σε ΗΠΑ αλλά και σε αρκετές άλλες χώρες.

Supernatural! Και αυτή σειρά στου 2005, η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι για ένα διάστημα είχε παγώσει η παραγωγή. Πρόκειται για την ιστορία δυο αδερφών, οι οποίοι ξεκινούν μαζί ένα δύσκολο ταξίδι για την εύρεση του πατέρα τους. Μη ξεγελιέστε όμως. Δεν είναι μία απλή αναζήτηση καθώς τα δύο αδέρφια θα βρεθούν αντιμέτωπα με δαίμονες και με διάφορα άλλα υπερφυσικά όντα (όπως λέει και ο τίτλος άλλωστε). Δυνατό σενάριο, έντονα μεταβαλλόμενο περιβάλλον και σκηνές που οι λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, απλά θα αγαπήσουν.

My name is Earl! Έχουμε 2005 και προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση η σειρά My name is Earl. Αυτό ήταν! Μία σειρά στην οποία οι πρωταγωνιστές έχουν πηγαίο χιούμορ, τόσο καλό όσο και μία pina colada σε ποτήρι από ανανά, μέρα μεσημέρι στην Χαβάη. Όλα αρχίζουν όταν ο φίλος μας Earl συνειδητοποιεί ότι ισχύει το κάρμα, μετά από ένα ατύχημα που είχε. Έτσι λοιπόν, αποφασίζει να κάνει έναν κατάλογο με όλους τους ανθρώπους που έχει αδικήσει (πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ κατάλογο), καθώς πιστεύει ότι όσο θα κάνει καλές πράξεις, τόσο τύχη θα έχει και καλά πράγματα θα του συμβαίνουν.. Απίστευτες ποσότητες γέλιου και χαρακτήρες οι οποίοι, όχι απλά βγάζουν όλα τα κόμπλεξ της σημερινής κοινωνίας, αλλά τα σατιρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

Κάπου εδώ τελείωσε το αφιέρωμα – προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές από το εξωτερικό. Ελπίζω να σας φάνηκε αρκετά χρήσιμο το άρθρο αυτό… ΑΑΑΑΑΑ και κάτι ακόμα. Αν δεν ξέρετε καμία από αυτές τις σειρές, μην αγχωθείτε. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να ”λιώνετε” μπροστά στο PC!

Συντάκτης: Γιώργος Μαμαρέλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;