Διαγωνισμός | Κερδίστε 5 βιβλία

Το βιβλίο «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2010» από τους κκ Μιχαλούλη Σπύρο και Παυλάκο Νίκο αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της σειράς των επιτυχημένων βιβλίων «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» (2006, 2007, 2008 και 2009) τα οποία βοηθούν κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές και γονείς στην επιλογή των σπουδών τους. Το «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2010» αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης όλων των τμημάτων του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ και σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας. Το βιβλίο – οδηγός σπουδών απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές, σε γονείς αλλά και καθηγητές που επιθυμούν να βοηθήσουν τους νέους, παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αν θες και εσύ να κερδίσεις ένα απο 5 βιβλία που θα δώσουμε δώρο, άφησε εδώ σχόλιο, σε αυτό το άρθρο. Οι συμμετοχές είναι δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Έχεις δικαίωμα συμμετοχής μόνο μία φορά – Διπλά σχόλια θα διαγραφούν.

Λίγα λόγια για το “Πάμε Πανεπιστήμιο 2010”

Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης και των οικονομικών, είναι κάτοχοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του τμήματος Φ.Π.Ψ. Αθηνών και έρευνές τους δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά («ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΕΘΝΟΣ» «ΤΟ ΒΗΜΑ», κ.ά.).

Ο στόχος του βιβλίου είναι διπλός:

  • Οι μαθητές και οι γονείς τους να αποκτήσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ακριβές αντικείμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε μαθητής θα είναι σε θέση να κάνει ορθή ιεράρχηση των τμημάτων κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
  • Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί να δείξουν στους μαθητές τους ότι βρίσκονται κοντά τους προσφέροντάς τους τον πιο αναλυτικό οδηγό σπουδών με πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες για τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Θεματολογία:

Στο βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με:

  • Το πρόγραμμα σπουδών των τμημάτων
  • Ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τμήμα
  • Τα μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα τμήματα
  • Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων
  • Αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές
  • Στοιχεία για τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ
  • Πίνακας Στατιστικών Στοιχείων με: Βάσεις, Αριθμό Εισακτέων, Δηλώσεις τμημάτων ως πρώτη επιλογή κ.ά.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;