Ζώδια | Εβδομαδιαίες τάσεις 15-21 Μαρτίου

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ανατροπές και ευκαιρίες, που θα φέρει η Νέα Σελήνη, και θα πραγματοποιηθεί στις 25 μοίρες και 10 πρώτα λεπτά των Ιχθύων. Θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως σημαντική λόγω της πολυαστρίας αυτή την στιγμή, στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα επηρεάσει θετικά κυρίως τα ζώδια του νερού που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο δηλαδή Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους ή όλους όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις προαναφερόμενες ζωδιακές θέσεις.

Στις 17/3 ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Ιχθύ μια θέση ασύμβατη με την ιδιότητα του ( σκέφτομαι) αφού δεν μπορεί να συνδεθεί με την καθημερινότητα και τα προβλήματα της και κάνει την δυναμική του είσοδο, στο ζώδιο του Κριού. Βέβαια η θέση αυτή θα βάλει «φωτιά» στην επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Θα έχει να κάνει με την φασιστική και ξεροκέφαλη οδό που θα ακολουθήσουν οι εκπρόσωποι της… Την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό και το αίτημα θα είναι καινοτομία.

Στις 18/3 ο Ερμής σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο μάλλον θα μας προσγειώσει ανώμαλα και θα προσπαθήσει να μας πείσει πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της καθημερινότητας μας με περισσότερη λιτότητα και περικοπές. Βέβαια όλο αυτό το σκηνικό θα μας ωθήσει να δούμε επιτέλους την «σοβαρή» πλευρά της ζωής μας η οποία θα έχει άμεση σχέση με το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Κάποια πολιτικά επικοινωνιακά ατοπήματα δεν θα λείψουν όπως και κίνδυνοι στις μετακινήσεις μας, αφού θα μας κάνει επιπόλαια ριψοκίνδυνους και τολμηρούς.

Στις 20/3 ο Ήλιος εγκαταλείπει τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ και εισέρχεται στον πύρινο Κριό. Για το τι θα ακολουθήσει όμως θα το διαβάσετε τις επόμενες ημέρες σε σχετικό άρθρο, που θα επιμεληθούμε προσεχώς. Καλή εβδομάδα!

Πηγή: astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;