Επιτέλους: Γυναικείες τουαλέτες στα αεροπλάνα!

Επιτέλους, οι θηλυκές παρουσίες που επιλέγουν να ταξιδέψουν με την ιαπωνική αεροπορική εταιρεία All Nippon Airways (ANA) θα απολαμβάνουν τις ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες, μόνο για γυναίκες, στις περισσότερες διεθνείς διαδρομές, από τις αρχές του επόμενου μήνα. Φυσικά, θα υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι γυναίκες θα μπορούν να ανανεώσουν το μακιγιάζ τους, να αλλάξουν ρούχα και γενικά θα προσφέρονται γυναικείες υπηρεσίες!

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι πρόκειται για πάγιο αίτημα πολλών ετών από τις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά, προσθέτοντας ότι οι συγκεκριμένες τουαλέτες πρόκειται να τοποθετηθούν σε τέτοιο σημείο των αεροπλάνων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις γυναίκες- επιβάτες όλων των θέσεων, κι όχι μόνο της business class. Μάλιστα, η απόφαση αυτή λήφθηκε κατόπιν έρευνας που έγινε το 2007 και το 90% των ερωτηθέντων δήλωσαν ενθουσιασμένες στην ιδέα αυτή. Από αυτήν την έρευνα προέκυψε επίσης το φοβερό εύρημα σχετικά με το καπάκι της λεκάνης- ναι, ναι! Είναι αλήθεια ότι μας ενοχλεί ιδιαίτερα αν έχει σταγονίτσες πάνω! Οι άντρες θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις τουαλέτες μόνο εάν υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες στην πτήση, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αεροπορικής εταιρείας.

Οι ανταγωνίστριες εταιρείες Korean Air και Japan Airlines έχουν ήδη προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες, σχεδιάζοντας αντίστοιχους χώρους ειδικά για γυναίκες.

Από διάφορες ενέργειες προκύπτει ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς παλαιότερα είχε ζητήσει στους επιβάτες της να επισκέπτονται την τουαλέτα προτού εισέλθουν στο αεροσκάφος, ώστε να μειωθεί το συνολικό βάρος του σκάφους, το οποίο θα μείωνε τα απαιτούμενα για την πτήση καύσιμα και θα επιβάρυνε λιγότερο το περιβάλλον.
Θέλουμε να δούμε αντίστοιχες ενέργειες και από την νέα Olympic Air και από το αδελφάκι –πλέον- Aegean.

Συντάκτρια: FotiniZer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;