Formula One 2010 και από το ΑΝΤ1 webTV!

Αυτές τις μέρες όλοι εμείς οι fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού αγωνιούμε για τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθήσουμε Formula 1 φέτος. Αν είσαι κι εσύ σε αυτούς που αναρωτιούνται “που θα δω Φόρμουλα 1 φέτος;” ένας ακόμη τρόπος ήρθε να προστεθεί στη λίστα! Ποιος είναι αυτός; Το ANT1 webTV! Όπως φαίνεται, το twitter του ΑΝΤ1 σε αντίθεση με το website, δεν απεργεί σήμερα, αλλά κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τη Φόρμουλα.

Αντιγράφω από το WebTV: “Ο Θρύλος επιστρέφει…7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ F1…91 ΝΙΚΕΣ…68 POLE POSITIONS! Michael Schumacher!! Το μεγάλο comeback στη φόρμουλα 1 στον ΑΝΤ1!”, “H πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 από το Μπαχρέιν, ΖΩΝΤΑΝΑ και αποκλειστικά στο webtv του ΑΝΤ1!”, “F1: Παρασκευή 13:00(δοκιμές) Σάββατο 10:00 το πρωί(δοκιμές) Σάββατο 13:00(δοκιμές) και Κυριακή στις 14:00 ο μεγάλος αγώνας LIVE στο webtv!”.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω, είναι πως μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο στοίχημα για τους servers του καναλιού, εκτός κι αν η υπηρεσία παρέχεται επί πληρωμή, που τότε πάω πάσο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;