Προγνωστικά Στοιχήματος 10/3

Καλημέρα σας. Πολύ καλή και η χθεσινή ημέρα, με τις κερδοφόρες ημέρες να έχουν γίνει τέσσερις διαδοχικές! Μικρά κέρδη σημείωσαν όλες οι στήλες πλην του ΝΒΑ, που για ακόμη μία φορά σταθήκαμε άτυχοι, χάνοντας για ένα καλάθι το χάντικαπ! Στη στήλη δυάδα όπου και είχαμε προτείνει δύο μονά αποδεκτά, πέρασε το No Goal της Πόρτο που ηττήθηκε με 5-0 από τη “μαγική” εχθές Άρσεναλ. Στο σύστημα 3-4 φτάσαμε στη βρύση αλλά ίσα που την ακουμπήσαμε αφού είχαμε 3/4. Μέχρι το 80′ πηγαίναμε για τετράδα με πολύ καλές αποδόσεις μάλιστα, αλλά το γκολ με πέναλτι που δέχθηκε η Άκρινγκτον μας στέρησε το δυνατό ταμείο. Πάντως πολύ καλά και για την εν λόγω στήλη μιας και η τριάδα μας χάρισε κέρδος 63€. Για το μπάσκετ είχαμε 1/2 με τη νίκη της Λε Μαν επί του Άρη να μας δικαιώνει, έχοντας μικρή αύξηση στο ταμείο της στήλης. Για το Champions League Άρσεναλ και Μπάγερν είναι οι δύο πρώτες που πήραν το εισιτήριο για τους “8” του θεσμού, σήμερα θα μάθουμε και άλλους δύο!

Σήμερα έχουμε άλλα δύο ζευγάρια για το Champions League, με τις Ρεάλ και Μάντσεστερ να υποδέχονται Λυών και Μίλαν αντίστοιχα. Στο Μπερναμπέου η “βασίλισσα” καλείται να πάρει την πρόκριση μετά το 1-0 της Γαλλίας. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την παρέα του Ρονάλντο, μιας και θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα μετόπισθεν ώστε να μη δεχθούν γκολ, κάτι όμως που δεν συνηθίζουν να κάνουν! Πιθανά σκορ τα 2-0 και 3-1, ενώ value bet θεωρούμε και το No Goal που πληρώνει 1.90 στην bet365. Εμείς θα απέχουμε στοιχηματικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι και απλά θα κάτσουμε να το απολαύσουμε το βράδυ στις τηλεοράσεις μας. Στο άλλο παιχνίδι που διεξάγεται στο Μάντσεστερ ποντάρουμε 35€ στο Goal/Goal μιας και αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, με το 2-3 του πρώτου αγώνα να αναγκάζει τη Μίλαν να βγει από νωρίς μπροστά. Επίσης ως μονό αποδεκτό κρατάμε και τον άσσο με draw no bet της Μπέρνλι που υποδέχεται τη Στόουκ, ποντάροντας και σε αυτό το σημείο 35€. Τέλος για το Eu Basket κρατάμε τον άσσο της ΤΣΣΚΑ με χάντικαπ, για το τένις σε λίγο θα έχουμε την ανανέωση του Σπύρου (από το ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη), ενώ το απόγευμα περίπου στις 18:00 θα γίνει η ανανέωση της στήλης NBA!

Οι Betarades είναι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουν τη διεξαγωγή τουρνουά Poker σε συνεργασία με την PKR στις 20/3, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00. Η εγγραφή σας θα γίνεται από τις 18/3 στις 19:00, δηλαδή δύο μέρες πριν θα ανοίξει το τουρνουά προς εγγραφή. Το Buy-In θα είναι 10+1$! Επίσης, από φέτος θα έχουμε και την F1 στο site μας. Από την Κυριακή έχει ξεκινήσει η συνεργασία μας με τον Ανδρέα, γνωστό και ως Ανελκά στο chat του site μας, ο οποίος θα ασχοληθεί με τη Formula-1, έχοντας προϋπηρεσία στο αντικείμενο, η οποία ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. Ήδη έχει ανεβεί το πρώτο του άρθρο στο site μας. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις αναλύσεις των αγώνων πατήστε στο banner επάνω για να εισέλθετε στο site μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;