God of War® III: Ακονίστε τις λεπίδες σας για την τελική μάχη

Αντιμετωπίστε τους Θεούς του Ολύμπου, όπως οι αυθεντικοί Σπαρτιάτες, στο βίαιο, καταστροφικό και επικό φινάλε της εκπληκτικής τριλογίας.

God of War – αποκλειστικά στο PlayStation®3

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το God of War® III, το τελευταίο κεφάλαιο της επικής τριλογίας του God of War, κυκλοφορεί αυτόν το Μάρτιο αποκλειστικά για το PlayStation®3 (PS3™). Πρόκειται για τον τίτλο, τον οποίο αναμένει ολόκληρη η gaming κοινότητα: μια κτηνώδης, αιματηρή περιπέτεια με φόντο τον αρχαιοελληνικό Aδη, στην οποία υποδύεστε τον Kratos, τον πιο οργισμένο αντιήρωα που συναντήσατε ποτέ.

Σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της βραβευμένης και ιδιαίτερα επιτυχημένης εμπορικά – με εκατομμύρια πωλήσεις – σειράς, οι Θεοί του Ολύμπου έχουν προδώσει τον Kratos και ολόκληρο τον Αρχαίο Κόσμο– και ο Kratos επιστρέφει με πολύ θυμό! Το God of War III αποτελεί την ευκαιρία να οδηγήσετε τη διαμάχη σας με τους Θεούς στην τελική αναμέτρηση. Θα «εκτονωθείτε» με τις αδυσώπητες καταστροφές που θα προκαλέσετε, ενώ ως ανελέητος πολεμιστής θα μπορέσετε να ταράξετε ακόμη και τα θεμέλια του Ολύμπου.

Το ντεμπούτο του Kratos στο PlayStation®3 θα σας δώσει όλες τις δυνάμεις των Θεών – και θα σας επιτρέψει να τις χρησιμοποιήσετε εναντίον των τυράννων σας. Η ιστορία εκτυλίσσεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο God of War II του 2007. Αφού κατόρθωσε να ξεφύγει μαχόμενος από τον Κάτω Κόσμο και από τα «νήματα του χρόνου», ο πρώην ηγέτης των Σπαρτιατών παρατάσσει τους Τιτάνες συμμάχους του και κατευθύνεται προς τον Όλυμπο, προκειμένου να πάρει την εκδίκηση του από τον Δία και τους άλλους Θεούς, που τον αδίκησαν κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του ως Θεός του Πολέμου.

Η εκπληκτική κλιμάκωση σε μια επική ιστορία θυμίζει μεγάλες Χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές: ένα παραμύθι προδοσίας, εκδίκησης, καταστροφής και αποφασιστικότητας, που εκτείνεται από τα πεδία των μαχών της Αρχαίας Ελλάδας, έως τα αλαζονικά παλάτια των Θεών σε μια περιπέτεια με την σκοτεινότερη και πλουσιότερη μυθολογική πλοκή που θα μπορούσατε να φανταστείτε – και θα είστε σε θέση να τη βιώσετε σε όλα της τα επίπεδα.

Έχει έρθει η στιγμή να στρέψετε την οργή των Θεών εναντίον τους. Πλέον, έχετε στη διάθεση σας πολλά περισσότερα από τις φονικές Blades of Chaos: ισχυρότερες δυνάμεις, αλλά και το Cestus – ένα ζεύγος χάλκινων γροθιών, που μπορούν να διαλύσουν ακόμη και τους δυσκολότερους αντιπάλους. Και θα τις χρειαστείτε, αφού εχθροί σας θα είναι οι αθάνατοι Θεοί: οι πιο αδυσώπητοι αντίπαλοι που θα βρεθούν ποτέ στο δρόμο σας. Αυτή είναι και η αφετηρία για το φινάλε: μια απαραίτητη περιπέτεια, που θα σας παρασύρει μοναδικά.
Το God of War III κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2010.

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;