Διαγωνισμός Δελφών: Η ανακοίνωση των νικητών!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Η ανακοίνωση των 2 νικητών που μαζί με το άλλο τους μισό, τον κολλητό ή την κολλητή τους, θα περάσουν το τριήμερο 19 με 21 Φεβρουαρίου 2010, στο Α’ Κατηγορίας ξενοδοχείο των Δελφών Delphi Palace, προσφορά της εταιρίας Delphi Leading Hotels!

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν και με email, αλλά εδώ παραθέτουμε το βίντεο της κλήρωσης, για λόγους διασφάλισης της εγκυρότητας του αποτελέσματος. Να υπενθυμίσουμε πως οι 2 πρώτοι αριθμοί που ακούγονται είναι οι νικητές, ενώ οι 2 επόμενοι είναι οι επιλαχόντες που θα τους μεταβιβαστεί το δικαίωμα της νίκης σε περίπτωση που οι πρώτοι δεν απαντήσουν ή δε μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος για οποιονδήποτε λόγο.

Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι τις 18 του μήνα τρέχει και ο διαγωνισμός για τις δωρεάν προσκλήσεις για το Disney Live, στον οποίο και μπορείτε να συμμετάσχετε.

Ακόμη μεγαλύτεροι διαγωνισμοί έρχονται. Μην ξεχάσετε να κάνετε δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία RSS Feeds, για να λαμβάνετε όλα μας τα άρθρα και να μαθαίνετε αμέσως για τους νέους διαγωνισμούς! Επίσης, σας περιμένουμε όλους στο νεοϊδρυθέν facebook fanpage μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;