Η Apple κολυμπάει στα κέρδη!‏

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για το πολυσυζητημένο event της Apple, το οποίο θα λάβει χώρα στο Yerba Buena Center for the Arts Theater, στο San Francisco. Εκεί, αναμένεται να ανακοινώσει ένα project που φημολογούνταν εδώ και αρκετά χρόνια. Μιλάμε, βέβαια, για το tablet της, ένα προϊόν το οποίο περιμένουν με αγωνία όχι μόνο οι φανατικοί θαυμαστές της εταιρίας, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με τις τεχνολογικές εξελίξεις παγκοσμίως. 

Ωστόσο, οι προετοιμασίες για την εκδήλωση αυτή δεν εμπόδισαν την Apple να δημοσιεύσει σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματά της για το τελευταίο τρίμηνο του 2009. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν για ακόμα μία φορά τον Steve Jobs και τους συνεργάτες του και μπορούν να χαρακτηριστούν κάτι παραπάνω από θετικά, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που πλήττει τις οικονομίες παγκοσμίως. Η Apple κατέγραψε καθαρά κέρδη της τάξης των 3,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σαφώς αυξημένα σε σχέση με τα 2,26 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρού κέρδους του αντίστοιχου περσινού τριμήνου. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξεως του 50%! Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, η Apple πούλησε 3,36 εκατομμύρια υπολογιστές Mac και 8,7 εκατομμύρια iPhone, ενισχυόμενη φυσικά από το iPhone 3GS και τους ανανεωμένους υπολογιστές της.

Με αυτά τα κέρδη,  η Apple είναι απολύτως λογικό να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Εν αναμονή, λοιπόν, των αυριανών ανακοινώσεων και με την ελπίδα η Apple να παρουσιάσει για ακόμα μία φορά κάτι πρωτοποριακό και επαναστατικό! Άλλωστε, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτό, τότε αυτός είναι σίγουρα η Apple! Το έκανε στο παρελθόν με το iPod, με το iPhone, θα το κάνει και τώρα!

Συντάκτης: Θεόδωρος Καψιμάλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;