Disney Live: 22-28 Φεβρουαρίου

To Disney Live είναι ένα περιοδεύον stage-show, για μικρούς και μεγάλους (ηλικιακά) θαυμαστές, του κόσμου της Disney.

Πάνω από 25 αγαπημένοι ήρωες της Disney, συμμετέχουν σε μια μοναδική θεατρική παράσταση παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μια αξέχαστη εμπειρία στον κόσμο των παραμυθιών. Μια εκπληκτική παραγωγή της Feld Entertainment με υπέροχα κοστούμια, χορογραφίες, εντυπωσιακό φωτισμό και σκηνικά!

Ξεκινώντας από την σοφίτα του Μίκυ, το σκηνικό μεταμορφώνεται στο μαγικό δάσος που συναντάμε την Χιονάτη και τους Επτά Νάνους. Το επόμενο σκηνικό μας μεταφέρει στο εκθαμβωτικό κάστρο που η Σταχτοπούτα συναντάει τον Γοητευτικό Πρίγκηπα.
Τέλος, μεταφερόμαστε σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας όπου εκτυλίσσεται η ιστορία της Μπελ από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

Ο Μίκυ, η Μίνυ και περισσότεροι από 25 φίλοι τους, εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ζωντανής παράστασης, όταν οι στιγμές από κάθε ιστορία ζωντανεύουν μαγικά για να δημιουργήσουν μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Ένα μεταμορφωμένο σκηνικό, γοητευτική μουσική και χορογραφία, καινοτομικός φωτισμός και κουστούμια που σου κόβουν την ανάσα, όλα δημιουργημένα για να βάλουν τις οικογένειες μέσα σε μία αυθεντικά υφασμένη ιστορία.

Με αυθεντικούς χαρακτήρες της Disney, γνωστά σε όλους τραγούδια και μία υποβόσκουσα νοσταλγία σε κάθε ιστορία, η παράσταση εμπνέει το κοινό με την ποιότητα της ερμηνείας και το ήθος των αγαπημένων τους πριγκιπισσών.

Το μαγεμένο βιβλίο παραμυθιών γίνεται ένας τόπος γεμάτος αξιοθαύμαστες περιπέτειες, με το κοινό να μοιράζεται το γέλιο, το τραγούδι, το χορό και να απολαμβάνει στιγμές διασκέδασης για ολόκληρη την οικογένεια.

Το Disney Live σε νούμερα:

-Περισσότεροι από 25 αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney στη σκηνή

-10 tracks θα ταξιδεύσουν στην Ελλάδα μεταφέροντας τον εξοπλισμό της παράστασης, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας

-Τα σκηνικά της παράστασης είναι ψηλότερα από 10μ. και πλατύτερα από 15μ.
Τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ, μία μετατροπή που, μαγευτική μουσική και χορογραφία, καινοτόμος φωτισμός και εκπληκτικά κοστούμια
– 100 διαφορετικά κοστούμια
– 18 ηθοποιοί
– 120 Gobos και 44 κινούμενες φωτεινές κεφαλές
– 317 διαφορετικά ειδικά εφέ

Στην πορεία, το κοινό καλείται να συμμετάσχει στη διασκέδαση με την επίλυση γρίφων, με παλαμάκια και τραγουδώντας τραγούδια μαζί με τους χαρακτήρες της Disney. Η παράσταση είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;